Winkelen in Dubai

Elke shopfanaat wil er wel een keer naar toe om te winkelen, Dubai. Deze stad is een waar shopwalhalla voor iedere man en vrouw. Van supermarkten tot exclusieve kledingmerken en alles wat je hiertussen maar kunt bedenken is te vinden in deze prachtige stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Winkelen in Dubai is een ware beleving.

Het grootste winkelcentrum van de wereld is hier ook te vinden, namelijke The Dubai Mall. Dit half miljoen vierkante meter grote shoppingmall bied op dit moment ruimte voor meer dan 1200 winkels en is ook nog eens een entertainment bestemming ten top. Alle grote merken en winkelketens zijn hier gevestigd en door de wachtlijst is er nooit leegstand. Dagelijks ontvangt het winkelcentrum duizenden bezoekers uit binnen en buitenland en geven ze miljoenen Dirham uit aan verschillende producten. Winkelen in Dubai kan je nergens beter dan in dit gigantische centrum.

The dubai mall is er niet alleen om te winkelen in Dubai, maar je kunt er ook heerlijk eten in diverse restaurants en tevens is het entertainment aanbod erg groot in dit fantastisch grote gebouw. Een bioscoop, indoor schaatsbaan en een reuze aquarium zijn nog maar een kleine greep uit het entertainment programma. De twee leukste en bijzondere spots zijn toch wel the Dubai fountain en the Burj Khalifa. Beide zijn vanaf buiten te bewonderen als je bijvoorbeeld op één van de gezellige terrasjes zit aan het water. The Burj Khalifa is op moment nog het hoogste gebouw van de wereld en zit er vanaf buiten al indrukwekkend uit. Tevens is deze hoge toren van binnen te bewonderen en bevindt de entree zich in het winkelcentrum zelf. Tegen een redelijk vergoeding kun je met een lift naar boven om over Dubai heen te kunnen kijken en natuurlijk de fonteinen show van boven te bewonderen.

Winkelen in Dubai is voor ieder mens weggelegd en is dan ook zeker niet saai te noemen.