Wintersportvakantie in Italië inclusief skipas

Italië is een fantastische bestemming om op wintersportvakantie te gaan, dit ondanks dat er mensen zijn die hier niet snel aan zullen denken wanneer het om een wintersportvakantie gaat. Het voordeel van een wintersportvakantie in Italië is dat de pistes aan de zonnige zuidkant van de Alpen liggen. Naast dat je kunt genieten van de goede kwaliteit sneeuw is de zon heerlijk om in je gezicht te hebben tijdens het skiën of snowboarden. De appartementen, hotels en chalets zijn er van zeer goede kwaliteit en hebben heel veel sfeer. In Italië kun je echt een unieke skivakantie hebben. Wil je direct bij aankomst kunnen skiën of snowboarden? Boek dan een wintersportvakantie in Italië inclusief skipas.

Wintersportvakantie in Italië inclusief skipas

Het is wel verstandig even goed te informeren bij de reisorganisatie waar je boekt of de aankomst- en vertrekdag gezien worden als dagen voor de skipas. Het is zonde als je betaalt voor dagen waarop je helemaal niet kunt gaan skiën of snowboarden. Wanneer je met de bus reist naar een wintersportbestemming in Italië kom je meestal eind in de middag aan, dan is er vaak niet veel tijd meer om toch nog de piste op te gaan. Vertrek is meestal na het avondeten, dus dan zou je op de vertrekdag nog wel even kunnen genieten van skiën of snowboarden. Informeer dus even bij de reisorganisatie hoe het precies zit bij de skivakantie of snowboardvakantie die je boekt.

In Italië kun je sfeervolle hotels, appartementen en chalets vinden die naast pistes of in een van de gezellige dorpjes gelegen zijn. De luxe varieert van 2 tot 5 sterren. Vaak is het mogelijk om bij de accommodatie skihuur en skilessen bij te boeken. Mocht je dus geen zin of de mogelijkheid hebben om zelf skispullen mee te nemen, dan kun je gewoon huren. Wanneer je een skipas gaat bijboeken bij een reis, let dan even op het aantal personen dat een skipas nodig heeft. Want indien er een kennis of familielid is die niet kan skiën of snowboarden dan kun je het beste een wintersportvakantie boeken bij een organisatie