De Bedrijfsfeest DJ van Groningen, Friesland en Drenthe

Een personeelsfeest organiseren kan een hele klus zijn, je hebt vaak te maken met uiteenlopende doelgroepen van jong naar oud en allemaal met verschillende muzieksmaken.

Onze “bedrijfsfeest DJ” is ervaren in bedrijfsfeesten en zorgt altijd voor een ideale mix van muziek. Een mix wat aansluit bij de doelgroep en door het publiek te “lezen” kan de DJ inspelen op de sfeer.
Van relaxt binnenkomen en wat drinken met collega’s tot een einde waarbij alle voetjes van de vloer gaan!

U kunt de bedrijfsfeest DJ met of zonder drive in show boeken, wilt u liever een compleet verzorgde show met sfeervolle verlichting en goed geluid? boek dan onze bedrijfsfeest DJ inclusief drive in show.
Onze drive in show bestaat uit luxe LED verlichting wat naast energiezuinig ook erg sfeervol is. De feestlocatie word op deze manier mooi uitgelicht en oogt professioneel.

Hoe werkt het?

U gaat naar onze bedrijfsfeest DJ pagina en vult het boek/offerte formulier zo volledig mogelijk in, daarna nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen.
Vervolgens koppelen wij een DJ aan uw bedrijfsfeest die voldoet aan uw eisen en wensen.
De DJ is tijdens de voorbereidingen bereikbaar voor vragen, wensen en advies.

In de laatste week voor het feest nemen we de laatste details met u door, ook nemen wij contact op met de locatie om zo goed voorbereid mogelijk te zijn.

Extra opties

U kunt bij DM Music – DJ’s & Events extra artiesten en acts bijboeken zodat uw bedrijfsfeest nog leuker en spectaculairder word.
Van een lokale zanger tot de Toppers, alles is mogelijk bij ons.

U heeft al een show vanaf €599,- inclusief BTW

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

DM Music – DJ’s & Events
Martijn Renkema
Grutto 17
9861 AW Grootegast
T: +316 115 321 05