Exclusieve kledingcollectie Robbie Williams bij Primark

De van oorsprong Ierse keten Primark (die recent bekend heeft gemaakt in december winkels te zullen openen in Gent en Brussel) heeft vandaag aangegeven het voormalige kledingmerk van Robbie Williams Farrell nieuw leven in te zullen blazen. Vanaf deze week hangt er in vijftien winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk en Europa een compleet nieuwe collectie van het merk. Wie tijdens het Sinterklaasfeest zijn of haar partner wil verrassen met een broek of ander kledingstuk van Robbie Williams grijpt nu dus maar beter zijn kans!

Directeur van Primark Ben Smith liet in een verklaring het volgende optekenen; “We willen graag een samenwerking aan gaan met het merk Farrell. De producten die worden gelanceerd zien er werkelijk fantastisch uit en zijn voorzien van een ongekende hoeveelheid details. Daarnaast beschikken alle kledingstukken over een sublieme prijs-/ kwaliteitsverhouding. We hebben er uiteraard voor gekozen om trouw te blijven aan de afkomst van het merk, want de afkomst vormt vaak de ziel van een merk en diens collecties. Zowel het concept als de winkelomgeving die we creëren dragen hun steentje bij aan de exclusieve collecties die we bij Primark steevast aan onze klanten willen voorstellen”.

Het was Robbie Williams zelf die het inmiddels nieuw leven ingeblazen modemerk oorspronkelijk oprichtte in het jaar 2011. Nog geen jaar later werd het echter alweer opgedoekt. Benieuwd of Farrell nu echt een tweede adem heeft gevonden in de winkels van Primark. Jij ook? Aarzel dan niet langer en ontdek deze unieke, stijlvolle collectie vanaf december in de Belgische Primark winkels!