iPhone draadloos opladen

Vind je het ook zo vervelend om te prutsen met kabeltjes als je je iPhone wilt laden? Gelukkig is dat verleden tijd geworden. Het is nu namelijk mogelijk om je iPhone draadloos op te laden. Het opladen wordt hierdoor een stuk prettiger. Lange tijd was draadloos opladen niet mogelijk, maar door vernieuwde technieken is deze toekomstdroom nu toch echt werkelijkheid geworden. Zowel iPhone 4 als iPhone 5 modellen kunnen eenvoudig draadloos worden opgeladen.

Draadloos oplaadstation

Wat heb je precies nodig als je een iPhone draadloos wilt opladen? Eigenlijk alleen maar een oplaadstation in een kleur naar keuze. Het oplaadstation is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je kiezen tussen blauw, roze, paars en wit bijvoorbeeld. Naast deze kleuren zijn er nog enkele andere beschikbaar.
Heb je het oplaadstation eenmaal in huis dan hoef je deze alleen nog maar even aan de sluiten op de USB poort van je computer of laptop. Is het tijd om je iPhone op te laden? In dat geval is het een kwestie van de iPhone op het laadstation plaatsen. Hierbij hoef je verder geen kabeltjes meer te gebruiken, je kunt je iPhone dus draadloos opladen!

Kosten draadloos opladen

Wellicht wil je graag weten hoeveel zo’n oplaadstation kost. Gelukkig valt de prijs reuze mee. Voor de iPhone 4S bijvoorbeeld betaal je zo’n 60 euro. Voor dit geld krijg je het oplaadstation, een korte USB kabel van 20 centimeter, een lange USB kabel van 150 centimeter, een adapter om op te laden via het elektriciteitsnet en een case in een kleur naar keuze. Het gaat om een sterke en goed afgewerkte case waar je een flinke tijd mee vooruit kunt. Het draadloos opladen van je iPhone kost dus helemaal niet zoveel, je krijgt waar voor je geld.