Positie checker, wat is de positie van jouw website in Google?

Als je een website hebt dan wil je natuurlijk volop website bezoekers krijgen. Website bezoekers via de Sociale Media websites en platformen, via betaalde advertenties en ook via de zoekmachines. Veel mensen maken gebruik van Google en het is eigenlijk de nummer een zoekmachine in de wereld. Het is mooi om te ontdekken, dat wanneer je zoekwoorden in Google op de juiste plaatsen voorkomen je ook meer bezoekers op je website krijgt. Het is dan ook niet vreemd dat wanneer je een website hebt je de posities gaat checken van de zoekwoorden in Google. De Keywords, zo worden de zoekwoorden ook wel genoemd, in Google zorgen voor een stroom aan bezoekers als ze op de eerste pagina staat van Google. Het is dus goed om te ontdekken of jouw website op specifieke Keywords in Google ook goed scoren. De positie checken op zoekwoorden met een positie checker is dus een goede activiteit om je SEO (Search Engine Optimization / zoekmachine optimalisatie) activiteiten goed te beheersen.

Een goede positie checker voor je SEO activiteiten

Als je de posities van je zoekwoorden en Keywords in Google wilt ontdekken dan heb je een goede positie checker nodig om je positie te checken van je zoekwoorden in Google. De software kan onthouden op welke zoekmachinewoorden je iedere keer zoekt en elke week een rapport maken van de voortgang. Zo kan je zien of de zoekmachine woorden scoren of niet. Ook kan je zien op welke posities de verschillende zoekwoorden komen om zo hieraan te werken. Het is goed om te zien dat je ook resultaten ziet van de SEO werkzaamheden. Door de zoekwoorden in Google te promoten zie je ze stijgen met als gevolg dat er meer websitebezoekers naar je website komen. Dat is natuurlijk goed nieuws. Of niet?

Wacht niet langer!

Als je een website hebt dan is het eigenlijk nodig om ook een positie checker te hebben om je zoekmachine posities te controleren. De positie checken op zoekwoorden is een belangrijke activiteit om nog beter met je SEO en met zoekwoorden in Google te scoren en meer bezoekers naar je website aan te trekken. Veel succes!