Steeds meer internet gebruikers

Steeds meer mensen gebruiken het internet om een bedrijf op te zoeken. Dus als u geen website heeft kost dat u heel veel bezoekers. Een website zorgt er voor dat het verhaal van uw bedrijf duidelijk is.

E-mailadres met uw bedrijfsnaam

Als u eenmaal een website heeft laten maken, heeft u de mogelijkheid om een e-mailadres met uw bedrijfsnaam aan te maken. Bijv Daan@Uwbedrijf.nl. Voor uw klanten komt dit veel professioneler over dan bijvoorbeeld een @Hotmail.com of @Gmail.com e-mailadres.

Laat uw website optimaliseren

Een mooie website laten maken is niet het enige wat belangrijk is. Ook moet uw website geoptimaliseerd worden. Dit kunt u het beste doen door een SEO-expert. Een SEO-expert oftewel Zoekmachine optimalisatie expert is een beroep die zich bezig houdt met zaken zoals:

  • Linkbuilding van uw website optimaliseren voor Google;
  • Content van uw website optimaliseren voor Google;
  • Resultaten bijhouden van het proces;
  • En ga zo maar door..

Wat kunt u zelf doen om bezoekers naar uw website te krijgen?

Het beste is om flyers te laten ontwerpen en te drukken door een drukkerij. Ik raadt u af om zelf flyers te maken via Vistaprint of Drukwerkdeal. Een ontwerper heeft er meer oog voor en zo veel vragen de meeste ontwerpers niet voor het maken van een flyer. Als u eenmaal de flyers heeft laten ontwerpen en de flyers binnen zijn kan u deze door de wijk door de brievenbus doen.

Tip voor een betaalbare & professionele website:

Webdesign Huizen
Dit mediabedrijf richt zich vooral op startende ondernemers. Ze weten dat het budget van een startende ondernemer vaak niet hoog is, vandaar dat ze de prijzen erg laag houden. Een website hoeft niet duur te zijn, dat is wat ze zeggen en ik geef ze groot gelijk. Veel mediabedrijven vragen veel geld voor een professionele website of grafisch ontwerp, zonde van uw geld.