Voordelige scheermesjes koop je bij ShaveSmart

Scheermesjes kopen doet u bij ShaveSmart! Waarom? Bij ons zijn de mesjes meer dan 50% goedkoper dan die van de A-merken, en dát met hetzelfde scheerresultaat. Scheermesjes van ShaveSmart zijn kwalitatief hoogwaardig en worden gratis thuisbezorgd.

Nu kunnen wij dit wel roepen, maar wat vinden onze klanten? Lees dat hier.

Bij ShaveSmart heeft u de keuze uit twee modellen: de Shave Master en de Shave King. De Shave Master is het basic scheersysteem in ons assortiment. Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Gunt u uzelf wat meer luxe, ga dan voor de Shave King. Kijk hier voor alle informatie over beide modellen. U kunt de scheermesjes kopen op de website van ShaveSmart.

Maandelijkse basis

Als u scheermesjes bij ShaveSmart koopt bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Shave Time & Money noemen we dat. Met een Shavesmart-abonnement krijgt u elke maand automatisch nieuwe scheermesjes op de mat. Natuurlijk kunt u de scheermesjes altijd eerst zelf testen. Abonnementen zijn daarbij 24/7 opzegbaar via één simpele e-mail. Waarom zou u nog scheermesjes kopen in de winkel als het ook online vanuit uw luie stoel kan?

Geen poespas

U bent zo goedkoop uit bij ShaveSmart omdat wij alle poespas hebben weggelaten. Bij ons geen dure reclames met topsporters, of designverpakkingen die doorgaans aan de klant doorberekend worden. Niets van dit alles! Wij gaan voor de basis, en dat ziet u aan de prijs. De Shave Master is er bijvoorbeeld al voor €7,99 per maand. De Shave King, het luxere model, is verkrijgbaar voor €11,99 per maand.

iDeal

Ook afrekenen gaat simpel bij ShaveSmart. Als u scheermesjes koopt, dan kunt u deze bij ons eenvoudig afrekenen doormiddel van een betaling met iDeal. Twijfel dus niet langer en ga direct uw scheermesjes kopen bij ShaveSmart. Bestellen kan op deze pagina.

Nieuwe website

De vernieuwde website van ShaveSmart is recentelijk live gegaan dit hebben we gedaan om het bestel proces voor u nog eenvoudiger te maken.
We horen graag wat u van onze nieuwe website vindt.