Al kennisgemaakt met het merk Swatch?

Al kennisgemaakt met het merk Swatch? Het merk is al dertig jaar op de markt en het is een wereldmerk. Zij verkoopt namelijk Zwitserse horloges van topkwaliteit en bij jong en oud is het merk Swatch erg populair. Swatch staat bekend als een horlogebedrijf uit Zwitserland. Dit merk is opgericht door Nicolas Hayek in Biel. De horloges van dit merk zijn allemaal met precisie gemaakt. Ze zijn al jarenlang populair, het zijn erg sterke horloges en voorzien van de kleinste details. Een aantal keer per jaar worden er door Swatch nieuwe horloges op de markt gebracht. Daardoor sluiten ze ook erg goed aan bij de laatste trends op horlogegebied.

Er zijn veel kleurrijke horloges te koop, maar ook effen kleuren. Veel Swatch horloges zijn licht van gewicht en ook nog eens 100% waterdicht. Als we teruggaan naar de jaren van 1970, dan was een Zwitsers horloge puur vakmanschap. Dit is door de generaties heen overgedragen. Veel mensen moesten echt maanden of soms jarenlang sparen om een horloge te kunnen kopen. Toen kwam er een crisis en dit kwam hard aan. Daardoor werd de markt van de horloges tijdelijk overspoeld met Aziatische horloges. Maar toen kwam Nicolas Hayek en hij had een idee om een ‘tweede horloge’ te maken. Het moest niet te duur zijn en geen bijzonder juweel. Het was een horloge dat uit vier delen bestond in plaats van drie en het was van plastic gemaakt. Dit was zeer geschikt voor massaproductie. Het was meteen erg populair, omdat het ook goedkoop was. In het jaar 2006 vierde Swatch de productie van hun 333 miljoenste Swatch horloge. Nog steeds is Swatch één van de grootste horlogemerken ter wereld.

Kies je Swatch horloge

De inspiratie van Swatch horloges wordt gehaald uit bijvoorbeeld pop art. Het gaat er bij de horloges die zij maken om wat ze uitstralen. Daardoor is Swatch een canvas geworden voor moderne kunst. Ben je voor jezelf op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen en wil je een mooi Swatch horloge? Dan kun je nu een keuze maken uit het uitgebreide assortiment. Je kunt hier ook je partner mee verrassen. Veel mensen worden erg blij van een mooi horloge. Kies er daarom nu een die je mooi vindt voor jezelf of je partner en verras diegene dan met een Swatch horloge.