Een lipvergroting doormiddel van filler

Veel vrouwen in Nederland vinden dat zij zelf erg dunne lippen hebben. Er zijn veel verschillende acties die vrouwen kunnen ondernemen wanneer zij hun lippen willen vergroten. Vaak wordt er gedacht aan bijvoorbeeld een soort crème die de volume van de lippen zou verbeteren. Ook is het mogelijk om met behulp van speciale lipgloss de lippen te vergroten (vaak optisch). Helaas komen veel vrouwen erachter dat ingrepen zonder injectables niet het gewenste resultaat leveren waar zij op hoopten. Doormiddel van een injectable behandeling met filler kunnen de lippen op een erg natuurlijke manier vergroot worden. Het is erg belangrijk dat er gekozen wordt voor een goede arts die veel ervaring heeft in het inbrengen van de filler. De hoeveelheid ervaring van de arts kan vaak in verband worden gebracht met het resultaat van de behandeling; een arts met veel ervaring heeft meer ervaring in het plaatsen van de injectables.

 

Het resultaat

Voor een goed resultaat is het beste om te kiezen voor een cosmetisch arts met veel ervaring op het gebied van injectables. Een van de artsen die over veel ervaring beschikt (meer dan 25 jaar) is Robert Schoemacher. Het effect van een behandeling met filler is na enkele weken optimaal, het resultaat is niet permanent en zal na ongeveer een half jaar minder worden. De behandeling wordt meestal uitgevoerd met een speciale crème die de plek lichtelijk zal verdoven.

 

Behandellocaties

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar het mogelijk is om een filler behandeling te ondergaan bij Schoemacher. Het is erg eenvoudig om op de website van Robert Schoemacher een afspraak te maken voor een gratis consult. Vervolgens kan bij interesse een behandeling plaatsvinden in een van de drie Perfect Age Centers. Deze centra zijn gevestigd in:

  • Wassenaar
  • Hengelo (Overijssel)
  • Baarn (langs de snelweg – A1)