Lingerie trends, op naar het voorjaar!

Als je op zoek bent naar nieuwe lingerie dan kun je hier nu alvast mee beginnen. Het voorjaar staat zo weer voor de deur, maar heb je al wat leuks in je kast hangen of liggen wat je dan aan kunt trekken als jij je partner wilt verrassen? Wat echt een trend gaat worden en waar je veel mee kunt combineren is de lingerie met bloemen. Een vrolijke bloemenprint met een pittig kantje, daar kun je je zeker op voorbereiden. Qua kleuren kun je met de lingerie voor het aankomende seizoen eigenlijk alle kanten wel op. Zachtroze blijft het erg goed doen, maar ook de andere frisse pasteltinten zijn echt in de mode. De kleur die je misschien nog niet zo vaak hebt gezien, maar wel echt een trend gaat worden is muntgroen. Het is een frisse retrotint die past bij verrassend veel huidtypes. Welke voorkeur heb jij als je aan de pasteltinten denkt? Je kunt er zelf even over nadenken, maar welke kleur staat jou goed? Is het misschien muntgroen? Kom er zelf achter en pas een keer een lingerie setje in deze kleur.

Nieuwe trends, nieuwe inspiraties

Op het gebied van mode zijn er altijd weer volop nieuwe trends, ieder seizoen weer. Dat geldt ook voor de lingerie en daarom is het goed dat je nu de tijd gaat nemen om te ontdekken welke kleuren jij mooi vindt. Bekijk eens wat er nu in de kast hangt, welke lingerie draag je graag en hoe staat deze je? Misschien krijg je bij een bepaalde kleur lingerie wel veel meer complimentjes van je partner, neem dat er in mee en zorg dat je daar ook wat mee gaat doen met de nieuwste lingerie trends. Je wilt je partner toch ook graag verrassen? Duik daarom nu het nieuwe assortiment in en zorg dat je er op tijd bij bent! De meeste setjes kun je het hele jaar door dragen en laat daarom maar eens zien hoe mooi je er uitziet in nieuwe lingerie. Je partner zal er van zal genieten, maar het gaat er ook om dat jij er van gaat genieten (aandacht en draagcomfort). Je bent mooi zoals je bent en daar kun je nu passende lingerie bij zoeken, zodat je dit nog meer uit gaat stralen, goed voor je zelfvertrouwen!