Luxueuze vakantiebestemming voor een betaalbare prijs

Wat komt er op in je gedachten als je denkt aan een vakantie naar Turkije? De meeste Nederlanders zullen dan denken aan een goedkope vakantie in een sfeervolle badplaats en dat allemaal in een modern en comfortabel resort waar onbeperkt genoten kan worden. Turkije mag dan bij ons als goedkoop vakantie land bekend staan maar dat is niet terecht want in het land vindt je de meest luxueuze resorts in de wereld. De vakantiebestemmingen in Turkije zijn geweldig en dit zal je pas ervaren als je er zelf op vakantie bent geweest. Het land is zo groot en het heeft enorm veel badplaatsen waardoor het een divers land is voor een vakantie. Een reis naar Turkije zal exact aan je behoeften voldoen en wellicht zal het ze zelfs overtreffen.

Turkije heeft hetzelfde te bieden als het Caribisch gebied

Waarom zou je een vakantie naar het Caribisch gebied boeken als Turkije vrijwel hetzelfde heeft te bieden. Zon, zee en strand en de mooiste accommodaties vindt je niet alleen in het dure Caribisch gebied, ook Turkije heeft deze ingrediënten. Turkije ligt bezaaid met paradijselijke zandstranden en in het hoogseizoen is het ook nog eens extreem warm. Daarnaast ligt Turkije op slechts enkele uren vliegen terwijl het Caribisch gebied op veel grotere afstand is gelegen. Een paar van de mooiste stranden van Turkije zijn Ovabuku, Oludeniz, Gemiler en Hisaronu Bay. Kom heerlijk tot rust op deze prachtige stranden en waan jezelf in het paradijs.

Verwen jezelf met een verblijf in een vijf sterren accommodatie

Turkije zal je absoluut niet teleurstellen als we het hebben over vijf sterren all inclusive accommodaties. Vrijwel elke badplaats in Turkije heeft vijf sterren all inclusive resorts waar gasten kunnen genieten van hoogwaardige service, verrukkelijke gerechten en de lekkerste cocktails. De vijf sterren hotels liggen meestal direct aan een prachtig strand en beschikken ten alle tijden over meerdere zwembaden in de prachtige aangelegde tuinen. De laatste jaren bouwen resorts steeds vaker complete waterparken bij het resort om ook de jongste gasten en andere waterliefhebbers nog meer plezier te laten beleven tijdens een Turkije vakantie. Een nieuw 5 sterren hotel is het Crown Charm Palace in Side. Wilt u meer lezen over dit hotel? Bekijk dan de website: www.crowncharmpalace.nl Natuurlijk zijn er ook goedkope vakanties naar Turkije te boeken, maar als je wilt genieten van de absolute top accommodaties dan is een vijf sterren accommodatie een must. Boek een reis naar Turkije en verwen jezelf met een vijf sterren accommodatie!