Rijschool Troy | Utrecht

Ben je opzoek naar een autorijschool in Utrecht?

Ben je een student? en wil je beginnen met autorijlessen in de omgeving van Utrecht.  Wij bieden rijlessen met zeer gunstige tarieven.  Wij bieden van leermateriaal voor je theorie tot aan praktijklessen, Rijschool Troy Utrecht biedt de  mogelijkheid om je rijbewijs op een snelle en leuke en leerzame wijze te behalen. Waar alles stapsgewijs uitgelegd wordt.

proef rijlessen.

Tijdens een  proefrijles krijgt onze klanten een duidelijk en eerlijke advies hoeveel rijlessen je nodig zult hebben.  Niet iedere persoon leert het even snel maar onze ervaren instructeurs kunnen goed inschatten en advies geven welke les pakket het beste voor je past. Hiervoor kan de klant een keuze maken tussen viertal lespakketten van gevorderd tot aan beginner.

Een les is altijd berekent op een volle les uur van 60 min, je krijgt altijd een vaste  instructeur, zodat je instructeur  weet hoe ver jij aan toe bent.  Je kunt uiteraard in overleg ook 120 min of langer lessen.

examengarantie

Wij hebben veel vertrouwen in onze lesmethoden en onze leerlingen, Daarom bieden wij bij onze beginners lespakketten ook een herexamen. Zo kan je op ons kosten een herexamen doen als je eerste keer niet mocht slagen. Je betaalt hiervoor niet meer dan de afgesproken pakketprijs en je krijgt nog een kans om jezelf te bewijzen.

Spoedrijlessen

Wil je sneller je rijbewijs halen?  Een spoed rijopleiding behoort ook tot onze mogelijkheden! De kosten voor het spoedcursussen zijn net veel als gewone autorijlessen.
Het is bij ons mogelijk om in 10, 12, 15  dagen al je rijbewijs te behalen! Dit is een goed en snelle alternatief als je snel je rijbewijs nodig hebt. Om de spoedrijlessen mogelijk te maken is het belangrijk dat je aanleg hebt voor het autorijden. En je moet natuurlijk vrije tijd voor over hebben. Je moet de mogelijkheid hebben om helle dag te kunnen rijden. Verder raden wij aan om je theorie-examen te behalen zodat je snel mogelijk rijexamen mag doen.