Webpagina’s snel vertalen in Safari voor iPhone 6 Plus

Als je in het bezit bent van een iPhone 6 Plus of een iPad Air 2, kun je nu eenvoudig webpagina’s vertalen in de Safari-browser dankzij de Bing-app. In plaats van knippen en plakken van de koppeling of tekst, kun je gewoon rechtstreeks naar de pagina gaan die je wilt vertalen. Het is kinderlijk eenvoudig om nu een pagina te vertalen, tik op een paar knoppen en de pagina wordt direct vertaald in de voor jou geschikte taal. Het enige wat je hoeft te doen is de applicatie downloaden en je kunt direct aan de slag om hele pagina’s te vertalen in de juiste taal.

Het is voor veel mensen een doorn in het oog, ze vullen een zoekterm in in de Google zoekmachine en komen uit bij een Engelstalige website. Omdat niet iedereen even goed is in verschillende talen klikken veel mensen snel weg bij het zien van een Engelstalige website. Maar nu je met de Bing-app de pagina kunt vertalen ben je direct op de juiste pagina en met een paar eenvoudige klikken kun je de hele website die je bezoekt vertalen zodat het voor jou duidelijk is wat er allemaal op de website vermeld staat. De Bing-App is kinderlijk eenvoudig in gebruik te nemen en steeds meer mensen ontdekken het gemak van de applicatie om hele websites in de Safari-browser te vertalen. De Bing-App kun je gewoon downloaden in de App Store van Apple en binnen no-time heb je de applicatie op je iPhone 6 Plus geïnstalleerd(bekijk link) en kun je aan de slag om pagina’s in de Safari-browser te verstalen.

Misschien komt Apple in de toekomst zelf wel met een vertaal applicatie

De iPhone 6 Plus is een geweldig mooi toestel met verbazingwekkende functies. Helaas heeft Apple zelf geen automatische vertalingsapplicatie voor iPhone 6 Plus of iPad Air 2. misschien komt er in de toekomst wel een applicatie van Apple die exact hetzelfde kan als de Bing-App. Helemaal omdat steeds meer mensen ervaren dat Google Engelstalige websites naar boven haalt als er op bepaalde zoektermen in de populaire zoekmachine gezocht word. Maar het kan ook maar zo zijn dat Apple geen eigen applicatie uitbrengt want het is nu in gesprek met Bing en Yahoo om de zoekmachine als standaard in te stellen in een volgende grote update van iOS. De eerst volgende grote update van iOS komt zeer waarschijnlijk in september 2015.