Nummer één keukenproducent van Oostenrijk komt naar Nederland

Nummer één keukenproducent van Oostenrijk, DAN Küchen, zet donderdag 19 februari 2015 voet op Nederlandse bodem. Een nieuwe keukenshowroom in Hengelo is de eerste die de exclusieve producten van het Oostenrijkse familiebedrijf verkoopt. Om deze primeur in Nederland te vieren organiseert de Hengelose zaak een feestelijke opening en een aantrekkelijke early bird actie.

Nummer één keukenproducent van Oostenrijk

DAN Küchen is de nummer één keukenproducent in Oostenrijk. Inmiddels zijn de DAN designs ook buiten Oostenrijk verkrijgbaar en we zijn blij u te kunnen melden dat nu ook Nederland aan de beurt is. Het Oostenrijkse familiebedrijf  bestaat ruim 50 jaar en heeft in eigen land een marktaandeel van 30%. Verspreid over Europa is het merk actief in tien landen.

DAN Küchen bewijst dat hoogstaand design en praktische oplossingen perfect hand in hand kunnen gaan. Een sublieme verhouding tussen designdetails en praktische oplossingen zorgt voor een evenwichtige harmonie in uw woning. Het specialisme van DAN is het samenbrengen van woonkamer en keuken.

Geen woning is hetzelfde en ieder mens heeft unieke wensen. Des te fijner dat u bij DAN Küchen ruimte krijgt voor zowel uw culinaire wensen als uw visie en levensstijl. De collectie van DAN Küchen heeft voor iedere woonsfeer wat wils – van fris modern hoogglans tot sfeervolle warme houttinten. Laat de collectie u inspireren.

Eerste showroom in Hengelo

De onderneming in Hengelo heeft een aantal speciale acties om te vieren dat het Oostenrijkste keukenmerk naar Nederland komt. Zo krijgt iedereen die voor 19 februari via de website al een gratis ontwerp laat maken, bij aanschaf van de keuken een vaatwasser cadeau plus een geheel verzorgd thuisdiner voor zes personen. Ook maken die vroege beslissers kans op een wintersportweekend voor twee personen in Oostenrijk. Wie van deze acties wil profiteren, kan terecht op de website dankuchenstudio.nl.

Aanmelden is niet nodig. De opening is gratis en toegankelijk voor iedereen.
Meer informatie vindt u op www.dankuchenstudio.nl