Knap uw trap op

We willen allemaal wel eens wat anders met ons interieur. Maar vaak zien we het klussen en de rommel die dit met zich mee brengt niet zo zitten. Breken in ons oude interieur kan namelijk veel problemen met zich meebrengen. Bent u ook toe aan iets nieuws, maar ziet u op tegen het klussen en de rommel? Misschien denkt u er niet meteen aan, maar er is een erg makkelijke manier om uw interieur op te frissen: knap uw trap op. Dit kan gemakkelijk en mooi met een eikenhouten traprenovatie. En dat gelukkig zonder de rommel, want u hoeft niet te hakken en te breken in uw oude interieur.

Knap uw trap op met eikenhout
Eikenhout is een ideale oplossing om uw trap op te frissen. Van eikenhout kunnen namelijk overzettreden gemaakt worden die uw huidige trap een nieuw jasje geven. Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam. Door eikenhout te gebruiken creëert u een warme en natuurlijke uitstraling die makkelijk te onderhouden is. Het maakt niet uit of uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is; er is een oplossing voor iedere houten trap!

Mark Kruithof, trapspecialist bij ETR Traprenovatie, geeft aan dat het bij het renoveren van een trap belangrijk is dat de eikenhouten overzettreden mooi overlopen door middel van doorgaande lamellen. Dit zijn stroken van ongeveer 9 cm breed. In tegenstelling tot gevingerlaste panelen lopen deze lamellen over de gehele lengte door. Gevingerlaste panelen bestaan namelijk uit allemaal losse blokjes.

Een doorlopend geheel
Als u een doorlopend geheel wilt creëren kunt u nog iets extra’s doen. U kunt de trap bijvoorbeeld laten doorlopen in de vloeren. Ook kunt u de zijkanten (wangen) van de trap bekleden in dezelfde stijl. Hierdoor zorgt u ervoor dat de trap goed bij de rest van het interieur past.

Meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar de specifieke voordelen van een traprenovatie? Neem dan contact op met ETR Traprenovatie en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw trap. U krijgt gratis een vrijblijvend advies.