Van leeg pand naar horeca keuken

Het idee is er. Het pand is er ook. En zelfs alle voorbereidingen zijn al gedaan. Maar hoe nu verder? Hoe zorgt u ervoor dat uw horeca-gelegenheid precies zo wordt als u voor ogen had? Dit begint natuurlijk bij het plaatsen van de horeca keuken. De keuken is immers de plek waar het moet gebeuren! Van Gestel Grootkeukentechniek heeft een 7-stappenplan ontwikkeld waarin inzichtelijk is weergegeven hoe zo’n keukeninrichting tot stand komt.

Stap 1: Brainstormen
Het begin van de samenwerking met de adviseurs is er. Hier worden zaken besproken als een efficiënte routing, ergonomie, hygiëne en veiligheid. Uw eigen visie, concept en budget spelen hier natuurlijk de hoofdrol.

Stap 2: Het ontwerp
De adviseurs gaan aan de slag. Er wordt een 3D tekensysteem ontworpen. Samen met de adviseur gaat u nader kijken naar apparatuur, uitvoering en routing.

Stap 3: De offerte
De wensen zijn omgezet in een ontwerp. Met het oog op scherp inkopen wordt het ontwerp in een overzichtelijke offerte verwerkt. Deze offerte wordt vervolgens uitgebreid met u doorgenomen.

Stap 4: De projectleider
Vanaf deze stap heeft de projectleider de touwtjes in handen. Hij zal er voor moeten zorgen dat het project goed verloopt. Hij adviseert en neemt waar nodig de regie op zich.

Stap 5: De montage
De projectleider geeft aan dat er met de montage van de keuken gestart kan worden. De apparatuur wordt geleverd en alles wordt gemonteerd en geïnstalleerd.

Stap 6: De oplevering
Direct na de montage vindt de interne vooroplevering plaats. Hier worden de laatste afwerkpunten geïnventariseerd. Als dit allemaal geregeld is vindt samen met u de definitieve oplevering en overdracht plaats.

Stap 7: De nazorg
Alle apparatuur die aangeschaft is voor de keuken heeft één jaar volledige garantie. Ook kunt u ervoor kiezen om een contract op te stellen voor het onderhoud van de apparatuur.

Het belangrijkste is dat u de tijd neemt. De tijd om te bedenken wat u wilt en om alle mogelijkheden te bekijken die voor u van toepassing zijn. Dan kan er samen  gewerkt worden aan uw eigen droomkeuken in de horeca! Ook zin gekregen om uw ideeën uit te werken? Neem contact op met Van Gestel en maak een afspraak.