Bomber Jackets en Bikerjacks

Een bomberjack of bikerjacks bestel je tegenwoordig makkelijk en snel via internet. Het assortiment aan bikerjacks is enorm groot, je kunt kiezen uit een groot aantal merken. Een aantal bekende zijn Anti Blue, Bella Ragazza, Miss America en Seven Sisters. Naast de vele merken is de bomberjack ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Past de kleur blauw het beste bij je, dan kies je voor een blauwe bomberjack. Ben je meer van de kleur groen, kies dan voor één van de groene bikerjacks. Naast de net genoemde kleuren is de bomberjack ook verkrijgbaar in het zwart, rood, jeans-kleur en zand-kleur. Er zit voor iedereen wel een passende bomberjack bij!

Verschillende prijzen

Iedereen heeft een ander budget. Wellicht ben je op zoek naar een hele goedkoper bomberjack. Bikerjacks zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De goedkoopste modellen kosten je hooguit twee of drie tientjes. Er zijn echter ook bikerjacks die honderden euro’s kosten. De hoogte van de prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Een belangrijke factor zijn de materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Een bomberjack van imitatieleer zal vanzelfsprekend goedkoper zijn dan een bomberjack van echt leer. Bepaal voordat je op zoek gaat naar een passende bomberjack je budget, met andere woorden, hoeveel heb je maximaal te besteden?

Oude modellen zijn goedkoper

Wil je perse in een nieuwe model bomberjack rondlopen, of maakt het je weinig uit als je één van de bikerjacks uit de collectie van vorig jaar koopt? Bijna altijd zijn modellen van de vorige collectie afgeprijsd, kortingen kunnen dan oplopen tot 70%. Je kunt dan ook heel veel geld besparen als je een bomberjack van een vroegere collectie koopt.

De geschiedenis van bikerjacks

Wist je dat bikerjacks al bijna 100 jaar bestaan? In 1920 al werd de bomberjack door velen gedragen, vooral door militairen. Nu, bijna 100 jaar later zijn de bomberjacks en bikerjacks nog steeds enorm populair. Tegenwoordig worden ze van verschillende materialen gemaakt. Er wordt meestal gebruik gemaakt van polyurethaan, viscose, imitatieleer en echt leer.

Zoektocht naar een passende bomberjack

Veel succes toegewenst met je zoektocht naar een passende bomerjack. Er zijn zoveel bikerjacks verkrijgbaar dat er voor iedereen wel een passende tussen ziet. Niet alleen qua model en kleur, maar ook qua prijs. Vergelijk de prijzen van de verschillende webshops met elkaar om te achterhalen waar je de bikerjacks het goedkoopst kan aanschaffen, op die manier betaal je nooit teveel!