Haal het beste uit uw slagerij!

Bent u in het bezit van een eigen slagerij? Dan weet u als geen ander dat ondernemers tegenwoordig alles op alles moeten zetten om klanten te behouden. U zult zich moeten onderscheiden! Er zal daarom niet alleen rekening gehouden moeten worden met de kwaliteit en prijzen van uw vlees, maar ook met de uitstraling van uw winkel en uw producten.

Moderne machines

In een slagerij zijn machines niet meer weg te denken. Er zijn verschillende soorten op de markt die precies voldoen aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat uw machines gebruiksvriendelijk en veilig zijn. En het liefst gaat u natuurlijk voor schoonmaak- en gebruikersgemak. Maar wat nu als uw machines zowel nuttig en veilig zijn, maar daarnaast ook nog eens met een prachtig design uitgevoerd zijn? Op die manier creëert u de perfecte balans tussen techniek en design en zal uw slagerij omgetoverd worden tot een modern bedrijf die klanten graag bezoeken. Specialist Sismatec kan u hierbij helpen. Zij leveren machines van diverse Europese topmerken voor het bereiden, bewerken, portioneren, verpakken en wegen van voedsel in allerlei soorten en maten.

Verrassende verpakkingen

Naast de uitstraling van uw winkel is het belangrijk om de producten aantrekkelijk te presenteren. Om uw producten een luxe uitstraling te geven wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een zogenaamde SKIN verpakking. Een SKIN verpakking is een vacuüm verpakking waarbij het product op een kunststof tray geplaatst wordt. Door de geavanceerde techniek en de speciale skinfolie die als dunne laag over het product blijft zitten wordt er als het ware een tweede huid gecreëerd. De SKIN verpakking is dus niet alleen een streling voor het oog, maar het zorgt er ook voor dat de producten de maximale houdbaarheid hebben. Het product blijft op zijn plek en kan niet verschuiven op de tray. Het is daarom ook een ideale verpakking als u uw producten staand of hangend wilt presenteren.

Advies nodig?

Elk merk en elke machine heeft zijn eigen specialisaties en voordelen. Doordat Sismatec zo’n breed aanbod heeft, kunnen ze aan vele diverse wensen voldoen. Sismatec geeft u graag een passend advies. U kunt contact opnemen met één van de adviseurs via de website. De professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste specialisten.