Het hele jaar door genieten van de tuin

Wanneer het lekker warm en zonnig is, is er niets heerlijker dan genieten van uw tuin en terras. Helaas is ons koude kikkerlandje niet gezegend met 365 dagen zon. Betekent dit dat u een groot deel van het jaar niet van uw tuin kunt genieten? Nee! Een tuinkamer biedt dé oplossing om ook van uw tuin te kunnen genieten met kouder of regenachtig weer. 


Optimaal genieten van de tuin

Een tuinkamer is een ongeïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat of wordt aangebouwd aan de woning. In tegenstelling tot een serre of orangerie is de tuinkamer ongeïsoleerd en wordt deze niet gezien als woonruimte. De tuinkamer of terrasoverkapping wordt vaak voorzien van ongeïsoleerd glas en ongeïsoleerde profielen en is een heerlijke ruimte om in het voorjaar, de zomer en het najaar te genieten van uw tuin. Daarnaast is het een prachtige toevoeging aan uw woning: een tuinhuis heeft niet alleen een luxueuze uitstraling, uw huis lijkt er ook nog eens veel ruimer door.

Een geweldig buitengevoel

Bij een tuinkamer kunt u ervoor kiezen om de kamer geheel af te sluiten met een glazen vouwwand of schuifwand. Door voor glazen wanden te kiezen ontstaat er een geweldig buitenvoel en vervagen de grenzen tussen uw woning en uw tuin. Dat betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven, elke maand van het jaar!

Tuinkamer van Busscher Serres

Busscher Serres is een expert als het gaat om serres, tuinkamers, veranda’s en terrasoverkappingen. Ze geven een passend advies, maken een ontwerp aan de hand van uw wensen en begeleiden u tijdens het gehele bouwtraject. Wilt u van uw uitbouw iets bijzonders en unieks maken? Busscher Serres heeft een heuze stylist die uw serre, tuinkamer of veranda tot in de puntjes kan verzorgen. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Busscher Serres voor een gratis vrijblijvend advies.