iPad Screen Protector

Screen protector voor je iPad

Wat is het meest waardevolle onderdeel van je iPad? Precies, het scherm! Zorg voor een goede bescherming, met een van de screen protectors die er speciaal voor gemaakt zijn. Het Retina Display zorgt voor haarscherpe beelden, waardoor het eeuwig zonde zou zijn als er een kras in ontstaat. Bovendien zorgt vuil en stof er gemakkelijk voor dat webpagina’s lastiger te zien zijn, bijvoorbeeld buiten in de zon. Met een scherm protector heb je daar geen last meer van, aangezien je stof en vuil er eenvoudig van afveegt!

Waarom een screen protector?

Nog niet overtuigd van het nut van een screen protector voor je iPad? Het gaat om een flinterdunne folie, gemaakt van een microvezel. Je scherm is ontworpen om foto’s, video’s en webpagina’s op een prachtige manier weer te geven, de screen protector is ontworpen om krassen, vuil en stof tegen te gaan. Je zorgt voor een ideale combinatie van materialen, terwijl het scherm net zo gevoelig blijft en je daar op een uitstekende manier gebruik van kunt blijven maken. Wist je dat je bovendien schittering van het scherm tegen kunt gaan met een goede screen protector voor je iPad, zodat je er ook buiten goed mee kunt werken?

Stof en vuil

De screen protector zorgt ervoor dat er geen krassen in je scherm ontstaan, waardoor het Retina Display van je iPad mooi strak blijft en je media of websites uitstekend kunt bekijken. Daarnaast heb je veel minder last van stof en vuil, aangezien je deze materialen er gemakkelijk af kunt vegen. Je hoeft tijdens het vegen over het scherm niet langer bang te zijn voor krassen, bijvoorbeeld wanneer er een zandkorrel in je shirt is blijven zitten. Met een screen protector voor je iPad is dit geen probleem meer, aangezien je je tablet van de juiste bescherming voor het scherm voorziet.

Screenprotector aanbrengen
Heb je de screen protector voor je iPad in huis? Het aanbrengen is heel eenvoudig. Volg de volgende vier stappen, zodat je direct gebruik kunt maken van de scherm protector:

  1. Reinig het scherm met het bijgeleverde doekje. Je verwijdert op die manier stof en vuil.
  2. Haal de screen protector uit de verpakking en verwijder de plakfolie.
    Tip: pak de screen protector aan de zijkanten op, zodat je er geen vette of vieze vingers op krijgt.
  3. Plak de screen protector op het scherm van je iPad. Doe dit vanuit het midden, om de lucht er onder vandaan te kunnen laten lopen. Neem voldoende de tijd voor deze stap.
  4. Strijk de folie van de iPad screen protector glad met het bijgeleverde doekje en eventueel een pasje (pinpas). Werk de kleine luchtbelletjes weg, voor een strak resultaat!