AQ Services levert uitermate slechte service voor mysteryshoppers

AQ Services is een bedrijf dat gevestigd is in Nederland en andere landen. Het is beschamend om te zien dat zo een groot bedrijf op deze schaal mensen bedriegt. Het bedrijf werkt voor gerenommeerde klanten zoals Starbucks, maar heeft haar eigen bedrijfsvoering niet op orde. Hoe wij dit weten? Wij zijn zelf aangesloten bij dit bedrijf als mystery shoppers. Het bedrijf verleent namelijk een dienst; het zorgt ervoor dat de winkels worden beoordeeld door consumenten te laten langsgaan. Wat dit betekent? Dat consumenten een bedrag krijgen wanneer zij de vragenlijst invullen. Wij als mysteryshoppers hebben dit meerdere malen gedaan. Echter heeft AQ Services tot op heden nog steeds geen betaling gedaan jegens de shoppers.

Waarom AQ Services nog steeds niet gestraft is voor dit feit

Wij hebben allen géén idee hoe AQ Services kan doorgaan met deze praktijken zonder hiervoor gestraft te worden. Het is in onze opinies onacceptabel dat dit bedrijf op deze manier te werk kan gaan. Daarnaast wordt er geclaimd dat er betalingsachterstand is door het grote aantal mystery shoppers. Echter is het onzin om vervolgens iemand niet uit te betalen voor een periode van 4 maanden terwijl de betalingstermijn maar 2 maanden is. Vandaar dat wij op deze manier ons ongenoegen willen uiten over hoe AQ services te werk gaat. Hopelijk gaan wij ons geld nog ooit zo niet, het verbaasd ons echter niet wanneer we helemaal nooit het geld zien.

Wat moeten we nu doen?

Voor ons is het een raadsel waar we nu recht op hebben. Kunnen we aangifte doen tegen dit bedrijf of is er een manier om onze betaling binnen te krijgen? Mocht je tips hebben na het lezen van dit artikel dan vernemen we dat natuurlijk graag.