Ga voor Fred de la Bretoniere

Wanneer de wolken wegtrekken en de zon weer meer gaat schijnen weet je dat het zover is: het is tijd voor de lente! Wanneer de temperaturen stijgen en de terrasjes weer in zicht komen, wil je natuurlijk dat je persoonlijke garderobe hier helemaal op aansluit. Fred De La Bretoniere komt daarom met prachtige voorjaarscollecties voor zijn Shabbies en Fretons.

De voorjaarscollectie van Shabbies bestaat uit een ruim aanbod van prachtige schoenen, slippers en sandalen. Ook laarzen keren terug in de lente. Ondanks dat je de hoge laarzen waar het merk zo bekend mee geworden is misschien eerder in de wintercollecties zou verwachten, blijken ze ook prima in de lente en zomer gedragen te kunnen worden. Voor de laarzen van Shabbies worden luchtige materialen gebruikt, waardoor je ook met hogere temperaturen je look helemaal compleet kan maken met een geweldig paar Shabbies laarzen uit de veelzijdige voorjaarscollectie. Zowel de mannen- als vrouwencollecties bevatten designs in de mooiste kleuren en zijn voorzien van opvallende en kernmerkende details. Dus heb je altijd de gedachte gedacht dat Shabbies voor de winter bedoeld is, Fred De La Bretoniere bewijs het tegendeel.

Shabbies of toch liever Fretons?

Ook de Fretons blijven populair in het voorjaar. Zo komt het merk bijvoorbeeld met een stoere en casual sneakerlijn, die tegelijkertijd hip en vrolijk blijkt te zijn. Net als bij Shabbies wordt er gebruik gemaakt van luchtigere materialen, waardoor de schoenen uitermate geschikt blijken te zijn voor in de lente.

Wil jij helemaal voorbereid aan het voorjaar beginnen, en ben je op zoek naar prachtige schoenen uit de voorjaarscollecties? Neem dan snel een kijkje in het ruime aanbod van Shabbies-sale. Op deze website vindt je schoenen, slippers, laarzen en sandalen voor enkel de beste prijzen. Vul je garderobe aan met een mooi paar Shabbies of Fretons, en maak dit voorjaar iedere look helemaal compleet.