Prison Escape in Rotterdam

Altijd al willen weten hoe het is om te leven in een echte gevangenis? Ben jij een groot fan van Prison Break en zou jij zelf wel eens uit een gevangenis willen ontsnappen? Dan is dit je geluksdag. In de Noordsingel gevangenis kun je nog tot en met september terecht voor de Prison Escape. Een spannend uitje met het personeel of met je vrienden. De Noordsingel gevangenis is één van de oudste gevangenissen in Nederland. De gevangenis heeft nog een Amerikaanse stijl. Het team van Prison Escape hebben het spel tot in de puntjes uitgedacht. Ze hebben met oude cipiers van de gevangenis gepraat en deze verhalen verwerkt in het spel. Dat allemaal om jou de optimale gevangenis beleving te geven. Sament met 130 andere gevangenen wordt je opgesloten en je hebt maar één doel: ontsnappen! Kom met je team naar Rotterdam voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Daarna kun je natuurlijk nog een kijkje nemen in de Foodhall of een drankje doen in de stad. Je zet de auto gewoon in één van de parkeergarages in Rotterdam en je gaat genieten van een spannende dag.

De beleving

De acteurs van het team moeten jullie, de gevangenen, onder controle houden. Het is aan jullie de taak om de goede keuzes te maken en om te ontsnappen. Je moet het idee krijgen dat jij de hoofdrol hebt in een film en dat jij bepaalt hoe die film afloopt. Je krijgt 2,5 uur de tijd om te ontsnappen. Je komt erachter hoe jij handelt in benarde situaties. Welke keuzes maak jij en lukt het jou om de bewaking te slim af te zijn? Het decor is echt en de acteurs kunnen verdomd goed in hun rol blijven. Opgeven is geen optie. Ontdek of er een Michael Scofield in jouw schuilt en grijp je kans!

Bedrijfsuitje

Na 2,5 uur kom jij vol adrenaline naar buiten. Of het nu gelukt is of niet, het was een spannende ervaring die je niet snel gaat vergeten. Je moet samenwerken met je collega’s en dat komt het team alleen maar ten goede. Natuurlijk moet je daarna met z’n allen het terras op of ergens lekker een hapje eten om alle indrukken even te verwerken. Waarschijnlijk is de Prison Esape de hele avond het onderwerp van het gesprek. Grote kans dat je niet uitgepraat raakt over die ene goede keuze die jij hebt gemaakt of juist over die keuze die fataal werd. Het is een unieke beleving en je moet er snel bij zijn. Tot en met september kun je nog terecht in Rotterdam voor de Prison Escape.