Psychologische versiertechnieken bij vrouwen versieren.

Heb jij ooit, tijdens het vrouwen versieren, geprobeerd om haar te versieren door alleen maar gebruik te maken van fysieke technieken? Als dit zo is, dan ga ik je in dit artikel introduceren aan een geheel nieuw arsenaal aan mogelijkheden.

Wist je dat er, bij vrouwen versieren, psychologische versiertechnieken zijn waarmee je vrouwen kunt versieren, ongeacht hoe jij er uitziet? Als je denkt dat dit te mooi is om waar te zijn, lees dan vooral verder en ontdek hoe makkelijk het is…

Als ik het heb over psychologische versiertechnieken, dan heb ik het niet over verwerpelijke technieken zoals hypnose of iets dergelijks. Nee waar ik op doel zijn hele andere dingen. Het gaat om hele simpele dingen die iedereen kan toepassen.

Nieuwsgierigheid.

Een van deze psychologische versiertechnieken is nieuwsgierigheid. Door haar nieuwsgierig te maken houd je haar aandacht veel langer vast, dan wanneer je dit niet zou doen. Iedereen heeft wel een verhaal te vertellen dat interessant is of waarmee ze iemand kunnen vermaken. De vergissing die veel mannen maken is dat wanneer ze een vrouw aanspreken, zij direct hun hele verhaal vertellen om indruk op de vrouw te maken. In het begin zal zij haar aandacht er wel even bij houden, maar op een gegeven moment zal haar aandacht verslappen en ook haar interesse in jouw verhaal. Zou je haar echter nieuwsgierig houden, bijvoorbeeld door maar een deel te vertellen en te zeggen dat je later terugkomt op de rest, dan zal zij haar interesse in jouw verhaal niet verliezen.

Wees mysterieus.

Nog een manier om haar nieuwsgierig te houden is door jezelf mysterieus te houden. De kunst van vrouwen versieren is dat jij niet gelijk het achterste van je tong moet laten zien. Geef jezelf dus niet helemaal bloot. Bij vrouwen versieren is het prima om over jezelf te praten, maar vertel niet gelijk alles wat er te vertellen valt. Vrouwen houden van een uitdaging. Zodra jij bij vrouwen versieren gelijk alles over jezelf vertelt wat er te vertellen valt, dan blijft er voor haar weinig tot geen uitdaging meer over. Hierdoor zal zij haar interesse in je verliezen. Door mysterieus te zijn en te blijven, zullen vrouwen willen ontdekken wie jij nu werkelijk bent. Probeer het eens, je zult versteld staan over hoe interessant vrouwen je zullen vinden wanneer je een mysterie voor ze bent.