Snel muziek uit je Skytec Speakers met plug and play

Vaak als je op zoek bent naar een goede speaker moet je een hele hoop dingen erbij kopen. Denk maar aan een versterker, of aan een subwoofer. Dankzij het merk SkyTec is dit allemaal verleden tijd geworden. Ze hebben recentelijk een nieuw begrip in de markt geïntroduceerd namelijk “plug and play”. Wat dit inhoudt, en hoe het exact werkt leggen wij je uit.

Het plug and play systeem zelf

Bij een normale speaker moet je dus allerlei kabels en losse versterkers aansluiten om tot een goede speaker te komen. Uiteraard moet je bij een speaker van skytec ze soms nog wel op het stop contact aansluiten, maar je hebt in elk geval geen gedoe met allerlei draden. Bij de Skytec speakers heb je dus het plug and play steem, een zeer eenvoudig systeem. Omdat de versterker al is ingebouwd in veel speakers heb je geen gedoe met allerlei lastige draden en met losse versterkers en/of andere accessoires. Het enige wat je dus hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de speaker is helemaal klaar voor gebruik! Je kunt gewoon je CD/ of DVD/ of mp3 in de speaker stoppen en genieten van het prachtige geluid dat een SkyTec speaker te bieden heeft. Deze moet je via het geluid input erin stoppen. Dit is dan ook de enige bron van aansluiting die je nodig hebt.
 

Plug and play speakers

Helaas hebben niet alle speakers het plug and play systeem. Sommige speakers die wat goedkoper zijn, hebben eigenlijk nog wel een versterker nodig. Dan kun je niet spreken van het plug and play systeem. Je ziet vaak dat het plug and play systeem zit op de wat duurdere speakers die wat meer kosten, maar die ook vaak een wat betere kwaliteit hebben ten opzichte van de goedkopere speakers van SkyTec