Vijf redenen om te gaan zwemmen tijdens een kinderfeestje

Een activiteit bedenken voor een kinderfeestje kan erg lastig zijn. Je wilt rekening houden met de wensen van je kinderen, maar ook met je portemonnee. Veel ouders kiezen er daarom voor om tijdens het kinderfeestje van hun kind te gaan zwemmen. Kinderen blij, ouders blij. Maar waarom is zwemmen tijdens een kinderfeestje nou zo’n goed idee?

1. Plezier voor iedereen

Vaak worden er bij een kinderfeestje zowel jongens als meisjes uitgenodigd. Een zwemfeestje is niet per se een jongens- of meisjesding en daarom erg geschikt.

2. Je hoeft ze zelf niet bezig te houden

In het zwembad kunnen de kinderen zich uren zelf vermaken. Als ouder kun je vaak rustig aan de kant gaan zitten om ze in de gaten te houden.

3. Niet duur

Een zwemfeestje hoeft niet duur te zijn. Voor een paar euro per kind kun je ze de hele middag vermaken. Ook zijn er vaak arrangementen te boeken waarbij ze naderhand samen een patatje kunnen eten.

4. Het is buitenshuis

Doordat je het feestje in het zwembad houdt, hoef je thuis geen voorbereidingen te treffen. En ook na de tijd is er geen rommel of afwas!

5. Zwemmen is gezond!

Bij een kinderfeestje krijgen de kinderen vaak genoeg chips, snoep en andere lekkernijen. Bij een zwemfeestje zijn de kinderen een aantal uren in beweging, en het is dus eigenlijk erg gezond.

Overtuigd?

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van een zwemfeestje? Wat dacht je van een zwemfeestje met een stoer piratenthema? In zwembad Aquadrome in Enschede is er de keuze tussen 4 verschillende kinderfeestjes, die elk passen bij een andere leeftijdsgroep. En dit alles in het thema van piraten en schatten, wat het allemaal extra leuk maakt. Wil je ook een leuk en spetterend kinderfeestje? Kijk dan eens op enschedesezwembaden.nl en maak er een onvergetelijke dag van voor je kind en zijn/haar vriendjes.