Als schoonmaakbedrijf hebt u professioneel apparatuur nodig.

Wanneer u een schoonmaakbedrijf runt, dan wilt u professioneel schoonmaakapparatuur hebben. Dit geldt ook voor de stofzuigers die u gebruikt. Een professionele stofzuiger is ontworpen voor professionele schoonmaakbedrijven en zijn krachtiger dan je gemiddelde huis tuin en keuken stofzuiger. De ontwerpers van deze stofzuigers weten dat een schoonmaakbedrijf de klus snel wil klaren zonder tijd te verliezen. Dus deze apparaten worden ergonomisch en effectief ontworpen.

Aan welke eisen moet de stofzuiger voldoen.

De meeste stofzuigers die geschikt zijn om te gebruiken door een schoonmaakbedrijf hebben niet zoveel toeters en bellen als de gebruikelijke modellen. Dat is omdat een schoonmaakbedrijf over het algemeen een stofzuiger wil die geschikt is voor het gebruik van grote oppervlakten, zonder poespas. Deze modellen staan vaak recht overeind, hebben een lang snoer, een breed mondstuk en zijn makkelijk in gebruik. De stofzuigerzakken dienen eveneens makkelijk te legen zijn. Ga op zoek naar een met stoffen zak, zodat u niet steeds opnieuw nieuwe stofzuigerzakken hoeft te kopen. Verder is het als schoonmaakbedrijf van belang dat de stofzuiger een HEPA filter heeft, zodat het stof en vuil gefilterd wordt en het niet weer uit de stofzuiger geblazen wordt.

Maak de keuze voor een gerenommeerde fabrikant.

Indien u, als schoonmaakbedrijf, op zoek gaat naar professioneel schoonmaakapparatuur, maak dan de keuze voor een gerenommeerde fabrikant met een goede reputatie. U kunt zich het beste richten tot een fabrikant dat zich heeft gespecialiseerd in schoonmaakartikelen speciaal voor de commerciële sector. Zij maken namelijk schoonmaakapparatuur dat aan de wensen van een schoonmaakbedrijf voldoen en die een lange levensduur kennen. Wanneer u bijvoorbeeld een stofzuiger kiest, dan kunt u ook te maken krijgen met vloeistoffen die op de grond gemorst zijn. Maak daarom ook de keuze voor een stofzuiger dat zowel droog als nat kan stofzuigen.