Schutting van Beton

Schutting van Beton

Wat zijn de kosten van een beton schutting?

Een schutting van beton is een kwalitatief hoogwaardige afscheiding voor het effectief afschermen van de tuin of het erf. Heeft u interesse in het plaatsen van een beton schutting, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van een schutting van beton? Lees dan in dit artikel hoe de kosten van een beton schutting bepaald worden en hoe u erachter kunt komen wat de kosten voor uw betonnen schutting ongeveer zullen bedragen.

 

Kosten beton schutting: afhankelijk van diverse factoren

De kosten die u dient te betalen voor het plaatsen van een betonnen schutting in uw tuin of erf, zijn afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten afhankelijk van het materiaal waar uw schutting van gemaakt is. Heeft u een volledig betonnen schutting, dan betaalt u een andere prijs voor uw schutting dan wanneer u een schutting met zowel hout als beton heeft. Daarnaast zijn de kosten van uw schutting afhankelijk van eventuele uitbreidingen die u laat aanbrengen aan de schutting. Kiest u voor diverse versieringen, dan wordt de schutting logischerwijs duurder dan wanneer u een eenvoudig ontwerp kiest. Tot slot zijn de kosten van uw schutting afhankelijk van het feit of u de schutting laat plaatsen of kiest voor het zelf plaatsen van de schutting. Bent u benieuwd wat de kosten van uw beton schutting ongeveer zullen bedragen? Neem dan vrijblijvend contact op om een offerte op te laten stellen en u komt er vanzelf achter wat de kosten van uw beton schutting (ongeveer) zullen bedragen.

Slot

Een schutting van beton gaat tegenwoordig een leven lang mee. De meeste fabrikanten geven minimaal 20 jaar garantie tegen betonrot. Laat u zich van te voren goed informeren welke garantie de fabrikant u geeft. Minder dan 20 jaar garantie betekend vaak een mindere kwaliteit betonproduct.