Tuingereedschap voor elke klus in de tuin

Klus jij veel in de tuin en zou je willen dat het minder zwaar is? Dan is het belangrijk om met goed tuingereedschap te werken om het werk te verlichten. Als je klaar bent met het harde klussen zie je het mooie resultaat en is je tuin weer tiptop in orden om heerlijk in te relaxen.

Neem bijvoorbeeld de Prokraft Germany 4 in 1 bosmaaier dit is een machine op benzine waarmee je kan snoeien, maaien en takken of bomen mee kan zagen. Hierdoor hoef je niet meer op een ladder te staan omdat de Prokraft Germany 4 in 1 bosmaaier een lange steel heeft waarmee u overal bij kan. Dit is een ideaal hulpmiddel om het werk te verlichten en de tuin weer netjes en sfeervol te maken.

Wilt u alleen maar houtzagen voor bijvoorbeeld brandhout te maken? Dan is de Prokraft 20″ Benzine Kettingzaag op benzine iets voor u. Dit is een kettingzaag met een zaagblad van 50 centimeter en heeft genoeg power om uw haardhout gereed te maken voor de winter of voor een sfeervolle zomeravond.

In de herfst is het grootste hekelpunt waarbij alle bladeren van de bomen waaien en de tuin er vol mee ligt. Dan is een bladblazer op benzine het ideale hulpmiddel om de bladderen snel en gemakkelijk te verwijderen. De bladblazer kan de bladeren op een hoop blazen of opzuigen en door middel van de hakselaar klein maken en opvangen in een zak. Door dit mooie systeem hoeft u niet meer te harken en is de klus snel voor elkaar.

De diverse tuingereedschappen bij Jantje van alles verlichten het werk  en zorgen ervoor dat de klus snel gedaan is. Wil jij onze tuingereedschappen bekijken of bestellen? Bekijk ze dan hier en sta versteld van alle handige producten.

De meeste producten worden gratis verzonden en heeft u de volgende dag in huis.