Hoe draag je skinny jeans?

Er is een kledingstuk dat niet in je garderobe aan damesmode mag ontbreken… en dat is de skinny jeans. De skinny jeans zitten goed op ieder lichaam, groot of klein, dik of dun. Wat belangrijk is bij het uitkiezen van skinny jeans, om je assortiment aan damesmode uit te breiden, is dat je erop moet letten dat deze perfect om je benen en buik moet zitten. Daarnaast moet je ze combineren met andere kledingstukken uit je collectie aan damesmode, zoals een mooie top zodat je silhouet goed geshowd wordt.

Skinny jeans stijltips voor ieder seizoen.

Skinny jeans zijn het soort damesmode dat je het gehele jaar door kunt dragen. Het maakt niet uit of het winter of zomer is, lente of herfst.

Lente/zomer.

In de lente of zomer kun je skinny jeans het beste dragen met damesmode als simpele tops. Hieronder vind je een aantal opties waaruit je kiezen. Deze tops kun je het beste dragen met light-wash denim, licht gescheurde denim, of zelfs met skinny jeans met manchetten. De opties zijn:

  • Tank tops. Kunnen natuurlijk in de zomer en lente niet ontbreken in je damesmode collectie.
  • Bedrukte T-shirts.
  • T-shirts met korte mouwen.

Herfst/winter.

In de herfst- of wintermaanden kun je jouw skinny jeans het beste dragen met damesmode als sweaters, truien of een mooie nazomer- of winterjas. De opties die je hier kunt overwegen zijn:

  • Sweaters.
  • Truien.
  • Vesten.
  • Poncho’s.

Ideeën voor speciale aangelegenheden.

Skinny jeans zijn het type damesmode die geschikt zijn voor bijna iedere aangelegenheid. Zeker voor wanneer je een avondje uit gaat of op gewone doordeweekse dagen.

Een avondje uit.

Skinny jeans met een donkere kleur zijn het soort damesmode die geschikt zijn wanneer je een avondje uit gaat. Het is daarom verstandig om je damesmode aan te vullen met tenminste 3 paar donkere jeans. Dit kan zwart zijn, donkerblauw, antraciet tot donkergroen. Trek daaronder een paar mooie hakken aan.

Op een doordeweekse dag.

Skinny jeans zijn ook een uiterst geschikte oplossing (wat damesmode betreft) op doordeweekse dagen. Je kunt ze dragen naar je werk, ongeacht welk beroep je uitoefent. En in je vrije tijd natuurlijk. Je casual kleden betekent niet dat je er onverzorgd bij loopt of dat je weinig aandacht aan jezelf en je damesmode besteed.

Exclusie.nl

Kom shoppen bij exlcusie.nl. Wij zijn een nieuw opgerichte webshop met een breed assortiment aan damesmode. Onze collectie bestaat uit topmerken welke wij aanbieden tegen hoge kortingen. Deze kunnen oplopen tot wel 70%. Bij ons is het dus het hele jaar door SALE. Kom snel kijken voor jouw favoriete damesmode online.