Voorgoed van je ongewenste beharing af!

Definitief ontharen: dé trend van dit moment in schoonheidssalons. Een veilige en veelgebruikte methode is ontharen door middel van de IPL-techniek. Dit is een relatief nieuwe flitsmethode die het pigment in de haartjes licht laat opnemen en op deze manier de haarwortels vernietigd. Door de warmte worden ook de aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Ideaal dus om voorgoed van je ongewenste beharing af te komen!

WAAROM DEFINITIEF ONTHAREN?
Veel mensen hebben last van ongewenste beharing op diverse plekken op het lichaam. Scheren, epileren en harsen zorgen voor irritaties en zorgen er helaas niet voor dat de haartjes ook echt wegblijven. Vaak komen ze na een aantal dagen al terug, en in het ergste geval in de vorm van stoppeltjes. Definitief ontharen biedt een oplossing!

PHOTONOVA PLS3
De PhotoNova PLS3 is een veilig IPL-apparaat en kan gebruikt worden bij ongewenste beharing op de bovenlip, kaaklijn, halslijn, wangen, rug, schouders, armen, benen, buik en oksels bij zowel mannen als vrouwen. PLS3 is de absolute top op het gebied van IPL-techniek. Het is vele malen krachtiger en doeltreffender dan alle andere apparaten die op de markt zijn. Dit apparaat voldoet als één van de weinigen aan de strenge Europese regelwetgeving, vanwege zijn veiligheid en effectiviteit.

ZIJN MIJN HAREN GESCHIKT VOOR DEFINITIEF ONTHAREN?
Bruine en zwarte haren reageren het beste op de IPL methode, omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten. Erg lichte haren in combinatie met een hele lichte huid worden vaak niet gepakt. Twijfelt u? Ga eens langs bij een schoonheidssalon en laat u adviseren!

SKINLOGICS
Skinlogics is een huidinstituut die werkt met de PhotoNova PLS3. Definitief ontharen met dit apparaat kan vaak vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van uw verzekering welke vergoeding u krijgt. Skinlogics is in het bezit van registratiecodes die noodzakelijk zijn voor uw zorgverzekeraar. Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Zo wordt er besproken welke behandeling voor u het beste is en welk resultaat u mag verwachten. U kunt zo al uw vragen stellen aan echte experts. Gratis intakegesprek? Neem contact op met Skinlogics. Zij geven u graag een advies.