Engelberg Wintersportvakantie Zwitserland

Engelberg Dé wintersportvakantie in Zwitserland

Op zo’n 835 kilometer van Utrecht vind je het Zwitserse Engelberg. Als je zeker wilt weten dat je in de sneeuw terecht komt dan is Engelberg de perfecte bestemming. Vanaf oktober kun je al genieten van sneeuw. Zelfs tot in mei kun je nog sneeuw vinden in dit gebied. Genoeg maanden om te genieten van de prachtig besneeuwde bergen en de Zwitserse cultuur.

100 kilometer aan pistes

Pistes zijn er genoeg in Engelberg. In totaal is er ongeveer 100 kilometer aan pistes te vinden. Het dorp ligt aan de rand van de Titlis, een berg van ruim 3.000 meter hoog.  Als je van skiën houdt, dan kun je hier je hart best wel ophalen. Zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van prachtige afdalingen.

Kindvriendelijk

Niet alleen voor volwassenen is Engelberg een goede bestemming. Als je op wintersportvakantie gaat met je kinderen dan wil je natuurlijk naar een plek waar je kinderen zich ook kunnen vermaken. Het dorp beschikt over een zogenaamd “kinderland”, een afgesloten terrein waar je je kinderen veilig achter kunt laten. Je kinderen kunnen hier leren skiën onder professionele begeleiding. Ondertussen kun jij met je partner genieten van de natuur, eten, drinken en welness.

SnowXpark in Engelberg

In Engelberg kun je het zogenaamde SnowXpark vinden. In dit park kun je even lekker crossen met sneeuwmotoren. Heb je oudere kinderen (vanaf 12 jaar), dan kunnen die ook meedoen. Een unieke belevenis die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan Engelberg! Daarom is Engelberg dé Wintersportvakantie in Zwitserland

Evenementen

Regelmatig vinden er leuke evenementen plaats in het dorp. Een bekend evenement is het FIS Wereldkampioenschap skispringen. Wil je dit evenement live meemaken, kijk dan even wanneer het precies plaatsvindt en stem je reisdatum daarop af.Wij wensen je enorm veel plezier en ontspanning toe in Engelberg tijdens de komende wintersportvakantie.