Stedentrip naar de VS

Een stedentrip naar de VS heeft alle ingrediënten die het moet hebben, het is leuk, bijzonder en leerzaam. Er zijn tientallen steden te vinden, waar ga jij naar toe? Als je veel tijd hebt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere steden met elkaar te combineren. In dat geval bezoek je bijvoorbeeld eerst New York en vlieg je daarna door naar Las Vegas of San Francisco. De bestemming kun je natuurlijk ook af laten hangen van de totale kosten. Om erachter te komen wat een stedentrip naar de VS kost kun je eenvoudig de vliegticket prijzen opvragen. Tel hier de kosten voor de overnachtingen bij op en je weet wat je totale kosten ongeveer zijn. Natuurlijk komen er altijd nog wat andere kosten bij, zoals vervoer, eten en drinken en entreeprijzen voor bezienswaardigheden. Door deze berekening voor een aantal steden uit te voeren kun je snel achterhalen welke bestemming de goedkoopste is. Voor een aantal steden willen wij graag de hoogtepunten benoemen, zo krijg je een idee van de bezienswaardigheden .

Houston

Met zo’n 2,2 miljoen inwoners is Houston geen “kleine jongen”. Als je in deze stad bent en je houdt van musea dan moet je echt een bezoek brengen aan The Houston Museum of Natural Science. Het museum staat in de top 10 van beste musea in de gehele Verenigde Staten, dat zegt natuurlijk wel wat. Ben je op stedentrip met je kinderen, dan is het Children’s Museum of Houston ook een hele goede plek, dit museum richt zich voornamelijk op kinderen namelijk. Breng een bezoek aan dit museum en bezorg je kinderen een onvergetelijke dag.
Een ander leuk uitje kun je plannen naar de Houston Zoo, ook hier kun je met het hele gezin naar toe. Geniet van de natuur en de dieren. Er zijn nogal wat verschillende soorten dieren te vinden in deze dierentuin, er wordt gesproken over 4.500 dieren verdeeld over 900 dierensoorten.

Los Angeles

In het westen van de Verenigde Staten vinden we de stad Los Angeles. Een grote stad met meer dan 3,8 miljoen inwoners. Je kunt wel raden dat je ook in deze stad enorm veel kunt beleven. Er zijn tal van interessante bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hollywood Walk of Fame, een plek met duizenden gekleurde tegels. De echte filmliefhebber kan een bezoek aan deze plek niet afslaan. Ook het bekende Hollywood Sign kun je terug vinden in deze stad. Wie kent de bekende letters niet? Er is echter meer dan alleen maar film, je kunt namelijk ook een bezoek brengen aan de Los Angeles County Museum of Art, een prachtig museum met enorm veel kunst.

Een goede stedentrip naar de VS
Wij wensen je enorm veel plezier toe tijdens je stedentrip naar de Verenigde Staten. Geniet van al het moois dat je zult zien in de prachtige steden.