Alles-in-1

Een Alles-in-1 pakket biedt veel voordelen als het om bellen, tv kijken en internetten gaat. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt bij een Alles-in-1 pakket het bellen, internetten en tv kijken bij één enkele provider afgenomen. Dat is wel zo makkelijk en meestal ook veel voordeliger omdat je vaak recht hebt op een combinatiekorting wanneer je Alles-in-1 bij één provider afsluit. Het is even een zoektocht waarbij je goed moet vergelijken, maar het kan je maandelijks veel geld besparen. Door alle diensten aan één klant te leveren kan ook de serviceprovider besparen en de diensten goedkoper aanbieden.

Voordelen Alles-in-1

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een Alles-in-1 pakket? Je hebt niet te maken met verschillende installaties, er komt gewoon één keer een monteur die meestal alles gratis bij je thuis installeert. Ook heb je maar één factuur voor alle diensten, dat is wel zo overzichtelijk. Verder kan je meestal zelf je abonnement samenstellen, ook wel zo fijn, want jij hebt weer andere wensen met bellen en internetten dan bijvoorbeeld je buren of je vrienden.

Zoveel mensen zoveel wensen

Binnen het gezin heeft iedereen weer andere wensen als het om internetten of tv kijken gaat. Met een uitgebreid zenderaanbod binnen een Alles-in-1 pakket kan elk gezinslid, jong of oud wel een favoriete zender vinden om naar te kijken. Ook voor internet is het van belang dat iedereen tevreden is en dat betekent snel kunnen internetten en een goede Wifi verbinding.

Vergelijk bij aanbieders

Vergelijk een Alles-in-1 pakket bij verschillende aanbieders voordat je tot aanschaf van een pakket over gaat. Dit voorkomt dat je achteraf de verkeerde keuze hebt gemaakt en niet tevreden bent met de aangeboden diensten. Let hierbij bijvoorbeeld op het aanbod van verschillende televisie zenders, de internetsnelheid en of je gratis onbeperkt kunt bellen. Dit laatste is wel zo prettig wanneer je bijvoorbeeld familie in het buitenland hebt die je vaak even wilt spreken.