Wat is een Stylus pen ?

Wat is nu eigenlijk een Stylus pen en waar gebruik je deze voor?

Heb je regelmatig problemen met het navigeren op je beeldscherm van je tablet of smartphone? Met een Stylus pen navigeer je vanaf nu snel en eenvoudig over je beeldscherm heen. Een aanraking met een Stylus pen geeft direct een reactie en werkt vele malen nauwkeuriger dan  je eigen vinger. Schrijven, typen of tekenen het kan allemaal met een Stylus pen. Ze zijn speciaal gemaakt voor capacitieve schermen.

* Stylus pennen hebben een zachte rubberen tip die speciaal ontworpen is om uw vinger na te bootsen.
* Stylus pennen houden uw Touchscreen vrij van vingerafdrukken en vlekken
* Stylus pennen geven meer controle over een Touchscreen
* Stylus pennen  zijn perfect voor het schetsen, tekenen, gamen en geven een fijnere mate van controle dan dat  je vinger kan bieden
* Zowel te gebruiken voor rechts- en linkshandigen
* Vaak hebben Stylus pennen een geïntegreerde clip die je kunt hechten aan een  riem of  borstzak.

De Stylus pennen zijn compatibel met een  Apple iPad, een Apple iPhone of een iPod, met een Nexus Tablet of Samsung Galaxy Tab of Note en zijn verkrijgbaar in leuke vlotte kleuren .Prijs € 5,95 per stuk Geen verzendkosten en morgen in huis.

http://www.tablettotaal.nl