Bedrijfsvloeren voor de Horeca en automotive

Bedrijfsvloeren voor in de Horeca, automotive en in de Retail

Bedrijfsvloeren kiezen is één van de belangrijkste keuzes van een nieuw bedrijf in bijvoorbeeld de horeca, retail of  de automotive branche. Zo moet een vloer altijd geheel egaal zijn en geen putjes of opstootjes hebben omdat dit de voortgang enorm kan beïnvloeden. Denk maar aan een putje waar klanten of personeel over kan vallen. Of een scheef liggende tegel waar je keer op keer je tenen tegen stoot. Kies dan ook voor een vloeistofdichte bedrijfsvloer in uw pand. Er zijn tal van eigenschappen welke exact geschikt zijn voor meerdere branches. Denk aan de eerder genoemde vloeistofdichtheid, geweldige antislip waardes en natuurlijk de hoge druk waar een goede vloer uitstekend tegen bestand moet zijn.
Maar ook de gemakkelijke manier van onderhoud en het schoonmaken van een vloer biedt enorme perspectieven voor deze bedrijfsvloer.

Bedrijfsvloeren in de verschillende branches

Er zijn een aantal branches welke perfect geschikt zijn voor deze bedrijfsvloer. Denk bijvoorbeeld aan een vloer in de keuken, op een horecavloer wordt vaak een veel gelopen. Er wordt vaak onder hoge druk gewerkt en gemorst met water en oliën. Daarom is het bij deze bedrijfsvloer extra belangrijk om vloeistofdicht te zijn. Maar ook zorgen de ovens en andere zware apparaten voor een grove druk op de vloer. Horecavloeren hebben nog een enorm belangrijke eigenschap namelijk die van antislip. Zo moet een vloer in een restaurant niet te glad zijn maar ook niet te veel structuur waardoor er niet gemakkelijk op gewerkt kan worden.

Gaat het meer over grote druk dan heb je het zeker ook over een werkplaatsvloer en garagevloer. Zeker bij de garagevloer komen er keer op keer zware auto’s en vrachtwagens over de vloer heen. Dan is het van belang dat de bedrijfsvloer onder hoge druk presteert. Maar vergeet hier niet de vele oliën en vetten die in deze werkplaatsen wordt gemorst.

In de retail branche  gaat het voornamelijk over een bedrijfsvloer die bijzonder stil werkt waardoor het niemand tot last is. Denk bijvoorbeeld aan de huizen die boven de winkels zijn gevestigd. Deze willen niet worden wakker gemaakt in de vroege morgen door een vrachtwagen die aan het laden is.

PVC vloersystemen als garagevloeren

Een allesomvattende oplossing voor een goede bedrijfsvloer is een PVC vloersysteem. Deze zijn  vloeistofdicht, kunnen tegen hoge druk en is prachtig af te werken in uw bedrijf. Zo wordt een prachtige garagevloer altijd  geïnstalleerd met 2-componentenlijm waardoor deze altijd goed hecht aan de ondervloer. Maar naast het vastlijmen wordt er ook gebruik gemaakt van een koudlas en thermische las om de tegels goed en vloeistofdicht aan elkaar vast te maken. Deze thermische las wordt verwerkt met een naar eigen zeggen geschikte kleur. Hierdoor kunt u iedere combinatie die mogelijk is maken. Kies voor een bijzondere kleur of een standaard kleur de beste bedrijfsvloer met een prachtige look.