Een stralende lach

Een stralende lach met mooie witte tanden. Wie wil dat nou niet? De manier om je zelfvertrouwen een enorme boost te geven. Helaas verbergen veel mensen hun tanden en lachen ze met de lippen gesloten, draaien hun hoofd weg of houden een hand voor de mond. Dit allemaal omdat ze hun eigen gebit niet mooi vinden. Tegenwoordig zijn er allerlei manieren om je tanden witter te maken. Zelf kun je ook al veel doen om verkleuring van je tanden te voorkomen. Door te letten op voedingsmiddelen en bepaalde drankjes kan je dit al voorkomen. Daarnaast is natuurlijk het twee keer per dag poetsen van je tanden een pré.

Gebruik van suikers

Er zijn een aantal manieren om het verkleuren van je tanden te beperken. De voornaamste manier is het zo weinig mogelijk eten van suikers. Suiker zorgt voor zuren die tandplak veroorzaken. Eet daarom zo weinig mogelijk snoep en laat de frisdrank staan. Mocht je overdag geen tijd hebben om je tanden te poetsen, spoel dan regelmatig je mond om de overtallige suikers grondig weg te spoelen.

Roken

We weten allemaal dat roken slecht is voor de gezondheid. Roken brengt veel schade toe aan je gebit en tandvlees. Door roken krijg je vaak een droge mond waardoor je weinig speeksel aanmaakt. Het gevolg hiervan is dat er veel tandplak en tandsteenvorming kan ontstaan.

Geen preventie, maar maatregelen

Ben je het stadium van preventie al voorbij en vind je het nu de hoogste tijd om wat aan je gebit te gaan te doen, dan zijn er allerlei manieren hoe je dit kunt aanpakken. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de behandelingen die de meeste praktijken aanbieden komen vaak de woorden bleken en facings naar voren. Laat Smile2go nou net de specialist zijn op het gebied van facings. Een facing is een dun laagje die permanent op je tand geplaatst wordt. Facings hebben nog een groot voordeel. Door het extra laagje composiet of porselein zijn je tanden een stuk minder gevoelig. Op deze manier kun je zonder een tandheelkundige behandeling weer genieten van een mooie stralende witte lach.

Toekomst

Denk aan je toekomst en geef je zelfvertrouwen weer een boost. Volgens wetenschappelijk onderzoek is iemand met een mooi gebit en een mooie lach veel overtuigender en aantrekkelijker. Laat je lach weer zien en zorg dat je uitstraling met sprongen vooruit gaat.