Top 5 scheerapparaten boven de 200 euro

Wie op zoek gaat naar een goed scheerapparaat geeft daar doorgaans graag wat meer aan uit. Scheerapparaten die meer dan 200 euro kosten zijn dan ook geen uitzondering. Integendeel, wie € 200 of meer uitgeeft, haalt in de meeste gevallen ook kwaliteit in huis. Maar heeft een scheerapparaat dat ietsje meer kost, ook echt meerwaarde in huis. Wat zijn de beste scheerapparaten met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding? Wij zochten het voor je uit.

Beoordeling van de scheerapparaten

Model                                                                 Gemiddelde beoordeling

Braun Series 9 9095 cc                                                  4,8

Philips Shaver 9000 serie S9711 31                            4,7

Braun Series 7 790cc                                                     4,6

Braun Series 9 9090cc                                                   4,6

Braun CoolTec CT5cc                                                     4,5

De top 5 scheerapparaten boven de 200 euro: de moeite waard

Vandaag de dag is scheren meer dan gewoon maar je baard afdoen. Meer nog, baarden, snorren en bakkebaarden behoren terug tot het modebeeld, dus alleen maar scheren voldoet in de meeste gevallen niet om je baardhaar onder controle te houden. De moderne scheerapparaten die je terug kunt vinden in onze top 5 scheerapparaten boven de 200 euro bieden je het beste in hun prijsklasse en kregen dan ook een hoge waardering van ons gebruikerspanel. In de top 5 scheerapparaten boven de 200 euro, vind je het merk Braun 4 keer terug, en dat is geen verrassing. Kenners weten namelijk waarom. Het bekende Duitse merk doet er alles aan om aan de behoeftes van de moderne man tegemoet te komen. Met deze kanjers onder de scheerapparaten kan je niet alleen scheren, maar ook je baard, bakkebaarden en/ of snor in de juiste vorm trimmen. De meeste van deze handige toestellen zijn in korte tijd oplaadbaar door middel van een docking station en kunnen bijgevolg snoerloos gebruikt worden. Je vindt in deze top 5 ook scheerapparaten terug die naar believen droog of nat gebruikt kunnen worden.

Onze beoordeling

De gebruikerscijfers in de beoordeling spreken voor zich. De scheerapparaten uit de top 5 zijn echt toppers. Voor deze prijs maak je kennis met het neusje van de zalm wat betreft het gebruik van de nieuwste technologie. Sonische technieken en ActiveLift zorgen er namelijk voor dat scheren en trimmen steeds comfortabeler worden. Deze top 5 is zijn geld meer dan waard, als je het ons vraagt, wil je liever minder uitgeven? Bekijk dan onze “Top 5 scheerapparaten onder de 200 euro” gids.