Wij zijn 123CD, aangenaam!

123CD is een onafhankelijke CD Perserij met een eigen vestiging in Nederland en de nummer 1 op het gebied van CD Duplicatie. Een CD of DVD Duplicatie is bedoeld voor het realiseren van een kleine oplage CD’s of DVD’s. De fabricage vindt plaats in een grote ultramoderne CD Duplicator die in een razend tempo een duplicatie kunnen vervaardigen incl. een thermische opdruk van een CD Label.

Kleine oplage bij 123CD

Onder een kleine oplage bedoelen wij een oplage tot 500 stuks, bij een afname van meer dan 500 stuks is het wellicht interessanter om de CD te laten persen in onze eigen CD perserij. Natuurlijk is drukwerk bij al onze CD & DVD Producties geen enkel probleem, en bieden tevens een uitgebreid assortiment aan CD & DVD verpakking.

CD Persen bij 123CD

Doordat onze CD perserij is gevestigd in Nederland en niet zoals bij vele collega’s in low-budget landen zoals Polen zijn wij in staat om een zeer hoge kwaliteit te bieden (alleen het beste is goed genoeg!) tegen een zeer aantrekkelijke prijs en een vele snellere levering. Door het gebruik van de ultramoderne machines kunnen wij de kosten laag houden en besparen wij met name veel kosten op distributie. Door dat wij in Nederland de CD’s & DVD Produceren werken wij ook nog eens erg milieuvriendelijk.

Vinyl Perserij

Nieuw bij 123CD is de vinyl perserij voor het persen van een vinylplaat zoals een LP (12”) of een singeltje. De vinylplaten zijn weer helemaal terug van weggeweest en nu weer volop in productie bij 123CD compleet met platenhoes, label en verkrijgbaar in diverse moderne kleuren.

Offerte aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel met onze service en advies lijn en laat u voorlichten over de zeer uitgebreide mogelijkheden, tevens kunnen wij op deze manier uw persoonlijke wensen direct bespreken en vervolgens een zeer scherpe offerte samenstellen.
Bel: +31 (0)495-564145