Kerstmarkt in Keulen

Zit je erover na te denken om er even lekker tussen uit te gaan met de kerst? Kies je voor een echte kerstreis dan is dat vooral in Duitsland een hele belevenis. Zo kun je in alle grote Duitse steden prachtige kerstmarkten vinden. Je kijkt je ogen uit op deze kerstmarkten, je vind er honderden kraampjes met allerlei leuke spulletjes. Daarnaast is er een overvloed aan eten en drinken, denk bijvoorbeeld aan de Glühwein of een echte Duitse braadworst.

Kerstmarkt in Keulen

kerstmarkt in keulen

Als je een kerstmarkt in Duitsland wilt bezoeken dan kun je dit het beste doen tijdens een speciale kerstreis. Tijdens zo’n reis verblijf je enkele dagen in een mooie Duitse stad en kun je naast de kerstmarkt genieten van winkels, cultuur en het heerlijke eten.
Je kunt ervoor kiezen om een kerstmarkt vlak over de grens te bezoeken, bijvoorbeeld in de Duitse stad Kleve. Wil je echter een stad bezoeken die wat verder weg ligt dan zijn Düsseldorf, Keulen, Essen of Dortmund geschikte bestemmingen.

Single reizen

Als je geen vriend of vriendin hebt zijn er speciale single reizen die je kunt boeken. Deze reizen worden speciaal aangeboden voor mensen die geen partner hebben. Door zo’n single reis te boeken kun je toch genieten van bruisende Duitse steden. Alles wordt voor je geregeld, denk bijvoorbeeld aan de 1-persoons hotelkamer en de heen- en terugreis. In bijna alle gevallen reis je per bus naar één van de Duitse steden. Het voordeel van de bus zijn de vele opstapplaatsen door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar je woont, er is altijd wel een opstapplaats bij je in de buurt.

Romantische kerstreis

Heb je wel een partner, dan kun je lekker met z’n 2-en naar het prachtige Duitsland afreizen en genieten van een romantische vakantie. Wil je overnachten op een luxe cruiseschip, kies dan voor een romantische kerst op de Rijn. Je overnacht met z’n tweeën op een prachtige 4-sterren cruiseschip. Tijdens je reis bezoek je diverse Duitse steden zoals Keulen, Koblenz en  Düsseldorf. Kortom, je maakt kennis met één van de mooiste Duitse steden! Wij wensen je alvast een enorm fijne kerstreis toe.

Bewaren