Benches honden voor de hondenopvang

Het kan zijn dat je hond thuis gewend is om te slapen in een hondenbench. Je zult je dan ook afvragen hoe dit in een hondenopvang gaat tijdens je vakantie. Het is bij een hondenopvang gebruikelijk dat je een intakegesprek krijgt als kennismaking. Een rondleiding hoort hier ook bij. De meeste opvangadressen maken gebruik van een binnen- en een buitenhok. Je hond slaapt dus binnen en kan overdag in het buitenhok. Een hond slaapt daar niet in een hondenbench. Als je meer wilt lezen over goede hondenopvangcentra dan kun je kijken op Tinki.nl.

Net zoals thuis

Als je liever wilt dat jouw hond net zoals thuis in een hondenbench overnacht dan kun je dit tijdens het intakegesprek aangeven. Misschien ben je bang dat je hond thuis niet meer in een bench wilt slapen als hij dit tijdens je vakantie niet doet. Je zorgen kun je altijd bespreekbaar maken. Een hond past zich over het algemeen vrij snel aan. Als hij vaker naar de kennel gaat zal hij leren dat hij daar op een andere manier slaapt als thuis. Je wilt hét beste voor je hond, maar een hondenopvang natuurlijk ook.

Puppy naar de hondenkennel

Bij sommige opvangplekken kun je terecht met een pup. Als hij zijn tweede vaccinatieronde heeft gehad, dan mogen pups in een speciale puppykamer verblijven. Je bent nog druk met de zindelijkheidtraining en het opvoeden van je pup en wilt het liefste dat een hondenopvang dit voortzet. In een puppykamer vind je bij de meeste opvangadressen wel een honden bench. Overdag kan de pup spelen in de puppykamer, maar ’s nachts slaapt hij net zoals thuis in een hondenbench. Meer informatie over puppy’s kun je lezen op Tinki.nl. Een puppy wordt altijd goed in de gaten gehouden, vaak met een camerasysteem. Prettig om te weten, want vanzelfsprekend bent u gek met uw puppy.