De Technische groothandel

Technische groothandel

 

Een technische groothandel is een winkel waar u terecht kunt voor al uw technische benodigdheden. InfraTEL is een voorbeeld van zo’n technische groothandel. Bij InfraTEL kun je terecht voor al uw telecom- en data netwerken. Dat wil zeggen dat je bij deze technische groothandel terecht kunt voor alles dat u nodig heeft voor uw netwerken. Kabels, gereedschappen, routers, splitters, alles is te verkrijgen bij InfraTEL.

InfraTEL is al door ruim 25 jaar praktijkervaring uitgegroeid tot een gevestigde naam bij een hele hoop bedrijven. Deze bedrijven kozen allemaal voor InfraTEL vanwege de hoge service, de topkwaliteit producten, de snelheid van de leveringen en installaties, de flexibiliteit, en de klantgerichtheid waarmee InfraTel met zijn klanten omgaat.

De technische groothandel werkt samen met nationaal en internationaal gerenommeerde leveranciers van top producten om aan alle leveringsvragen te kunnen voldoen. Geen aanvraag is te groot of te gek voor InfraTEL. Dat resulteert zich onder andere in het uitgebreide assortiment van Infratel. Van de producten die InfraTel verkoopt zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De producten zijn vaak ook nog te verkrijgen volgens uw specifieke eisen. Als u die eisen deelt met het personeel wordt gekeken of de eisen realistisch zijn en f het product zo geleverd kan worden.

Als u voor 16.00 uur iets bestelt bij InfraTEL wordt het de volgende dag nog bij u afgeleverd. Dat is service waar op gerekend kan worden.

De werknemers van de technische groothandel zijn allemaal erg geïnteresseerd in- en gepassioneerd voor hun vak. Alle medewerkers helpen u om te zoeken naar de beste oplossingen voor de telematica infrastructuur. Als u een probleem heeft zullen de medewerkers van InfraTEL er alles aan doen om tot de beste oplossing te komen.
Als u vragen heeft over de producten, de service of de bereikbaarheid van InfraTEL neem dan contact op met de medewerkers. Dit kunt u online doen, of via de telefoon. Het telefoonnummer van InfraTel is 010-2641666.