Meer vierkante meter? Zo gepiept met Ferretto Group

Entresolvloeren zijn voor iedereen de ideale manier om van een kleine ruimte een grote ruimte te maken. Een entresolvloer is in beginsel erg eenvoudig. Het is als het ware een extra verdieping op de normale vloer. Uw loods of pand kan dus heel eenvoudig twee keer zo veel vierkante meters aanmeten. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het bestellen van een entresolvloer bij Ferretto Group. Ferretto Group is een grote internationale speler die gespecialiseerd is in het inbouwen van stellingen in loodsen en panden van bedrijven.

 

Ferretto Group

Het ROI van uw opslagruimte verhoogt vanwege het simpele feit dat u meer vierkante meters heeft met een entresolvloer. Het fijne aan een entresolvloer van Ferretto Group is de flexibiliteit van het bedrijf. Ferretto Group is zo gespecialiseerd en ervaren in het bouwen van entresolvloeren. Op nationale en internationale gelegenheden heeft Ferretto Group al vele tevreden klanten geholpen. De entresolvloeren van Ferretto Group voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgevingen.

 

De GL8

De entresolvloeren van Ferretto Group zijn GL8 vloeren. Dit model is door jarenlange tests zo optimaal gemaakt als hij nu is. De 8 in de naam staat voor het aantal meters dat de entresolvloer kan overbruggen. Een GL8 overspant dus maar liefst 8 meter. Dat is een ontzettend grote afstand. Een afstand waar vele entresolvloeren slechts van zouden dromen. De entresolvloeren van Ferretto Group hebben geen vloerverbindingen. Uw vloer is en blijft dus uitstekend begaanbaar. De entresolvloeren van Ferretto Group zijn zo gemaakt dat alle kabels, sprinklers en veiligheidsmechanismen in de constructie verwerkt kunnen worden. Daardoor zitten kabels nooit in de weg. Een GL8 wordt niet geverfd. Een GL8 wordt gepoedercoat. Een poedercoating is veel sterker dan normale verf. De entresolvloer is dus extra stevig!

 

Neem snel contact op met Ferretto Group. Met alle ervaring die het bedrijf heeft wordt u snel geholpen aan de beste entresolvloer voor uw pand, loods of organisatie.