modemusthaves

YourFashionAvenue is een fashion & beauty website en heeft een online boetiekje met alle modemusthaves. Op YFA vind je wekelijks nieuws en trends over fashion, beauty, events en lifestyle. Denk aan de mooiste merken, de nieuwste modemusthaves, coole outfits en de beste styling.  

Blogpost & online boetiekje

Het fijne aan dit blog is dat het wekelijks bijgehouden wordt, dus er is geen een trend te missen op YFA! Als team zijn we de hele tijd bezig om de nieuwe fashion&beauty trends door heel Nederland maar ook internationaal te zoeken. Het belangrijkste vinden wij dat de lezer, elke week weer weet hoe ze iets moet gebruiken of aan kan doen.

Om helemaal up-to-date te zijn van de laatste fashion ontwikkelingen worden er regelmatig de nieuwste collectiepresentaties en modevakbeurzen in zowel binnen- als in buitenland bezocht. Maar Chantal, oprichter van Your Fashion Avenue, is ook een echte trendwatcher, bezoekt vakbeurzen, fashionblogs, steden en de leukste hotspots all around the world. Al deze kennis vertaalt ze naar content die te vinden is op haar blog. Naast deze blogs, tips en adviezen heeft YFA een webshop waar je de laatste en mooiste mode musthaves kunt kopen voor een lage prijs.

Het hoofddoel van YFA is anderen mensen inspireren!

Op YFA vind je wekelijks nieuws over fashion, beauty, events en lifestyle, wat je absoluut niet mag missen. Voor de mensen die graag op internet kijken om up-to-date te blijven over de nieuwste fashion of beauty trends, hoeven het internet niet meer af te zoeken, alles is namelijk bij YFA te vinden. Daarnaast vind je bij YFA toffe fashion events die een fashionista niet mag missen. Bij YFA blijf je helemaal op de hoogte over alles wat in de modebranche ten ronde gaat. Tevens is er een online fashion boetiek aan YFA gekoppeld. Dit onderscheid YFA van veel andere blogs, want bij de meeste blogs kun je niet meteen terecht voor toffe musthaves! Vaak posten we wat op Facebook of Twitter om een aantal tips te geven over de musthaves van het online boetiekje. Zo krijgen de volgers weer wat meer inspiratie hoe ze iets kunnen dragen.

Modemusthaves products

Daarnaast houden we de fashionista op de hoogte van make up & haar trends, tips over fijne crèmes en een healthy lifestyle. Alle dames kunnen bij YFA voor alles terecht op het gebied van wat een vrouw dagelijks nodig heeft, zo hoeven ze niet meer talloze sites af te bezoeken. In het drukke leven van de huidige maatschappij is extra tijd altijd goed, dus een meerwaarde voor veel lezeressen.

Nieuwsgierig naar de gave mode musthaves? Kijk snel verder op fashion blog!