Snel, sneller, snelst: een glasvezelkabel

Een ouderwetse coaxkabel of ADSL-kabel heeft zijn beste tijd gehad. De technologie van de 21ste eeuw is veel veranderd en het zou zonde zijn om de bij behorende accessoires daarin niet mee te nemen. Als u nog van deze oude kabels heeft in uw gebouw is het verstandig om dit artikel te lezen!

 

De kabelindustrie heeft allerminst stil gezeten. In plaats van coaxkabels en ADSL-kabels zijn tegenwoordig ook glasvezelkabels op de markt.

Een glasvezelkabel is de snelste kabel die op de markt is. Een glasvezelkabel zorgt voor een hoge download en uploadsnelheid. Ook is een glasvezelkabel haast ongevoelig voor storingen. Dat komt omdat door de lange glasvezel een lichtsignaal wordt gezonden. Dit lichtsignaal verplaatst zich met de snelheid van het licht en is dus ongekend snel. De lichtsignalen zijn ongevoelig voor radiogolven of andere stralingen van buitenaf. De kabel is dus snel én veilig!

 

InfraTEL is een bedrijf dat glasvezelkabels verkoopt. Dit bedrijf is een technische groothandel te noemen. Alle producten die nodig zijn met betrekking tot data- en telecommunicatie vindt u bij InfraTEL. InfraTEL garandeert een snelle en veilige levering van de producten die u bestelt.

 

De glasvezelkabel van InfraTEL is van hoogwaardige kwaliteit. Naast de snelheid en veiligheid zijn er nog meer redenen om over te stappen van de oude kabels op nieuwe glasvezelkabels. Zo is een glasvezelkabel extreem sterk en zal dus niet stuk gaan. Een glasvezelkabel is brandveilig. Door de hoge ontbrandingstemperatuur van glas zal een glasvezelkabel nooit in brand vliegen.

 

Bent u van plan glasvezelkabels aan te schaffen? Neem snel eventjes een kijkje op de site van InfraTEL. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken voor een glasvezelkabel. De medewerkers van InfraTEL helpen u graag als u ergens niet uitkomt. Deze medewerkers zijn allemaal erg betrokken en ervaren dus ze weten altijd een goede oplossing voor uw situatie.