Een magazijn inrichten, een hele klus

Een magazijn, een archief, een kantoor, een opslag of een loods kun je op veel verschillende manieren inrichten. Het is de kunst om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Zoveel mogelijk ruimte creëren voor de opslag van goederen in een zo’n klein mogelijke ruimte. Om alle spullen op te slaan is plaats nodig, de ruimte kan het best worden ingericht met verschillende stellingen. Een stelling kopen is dus een belangrijk onderdeel van het inrichten van een magazijn.
Zoveel mensen zoveel wensen
Er zijn ontzettend veel soorten stellingen. Elke stelling heeft zijn eigen voor en nadelen. Om een paar voorbeelden van de verschillende stellingen te geven: er zijn paternosterstellingen, automatische stellingen, legbordstellingen, bakschapstellingen, draagarmstellingen en palletstellingen. Elke stelling is bedoelt om een ruimte op een andere manier in te richten.

 

Stellingen met eigen eigenschappen
Een stelling kopen wordt door het grote aanbod niet bepaald gemakkelijk. Het is verstandig om te kijken naar de producten en producteigenschappen van de spullen die u moet opslaan. Grote en zware producten zullen een andere stelling nodig hebben dan kleine lichte producten. Voor grote zware producten is een palletstelling aan te raden. Voor de kleine producten is een paternosterstelling aan te raden. Een paternosterstelling werkt volgens het principe van een paternosterlift. De stelling heeft bewegende planken, door de planken te laten roteren komt het juiste product naar u toe. Een achterliggende gedachte van een paternoster is dat de spullen naar de gebruiker toe komen in plaats van andersom. Automatische stellingen zijn handig voor de geavanceerdere en grotere magazijnen. Hier worden de stellingen geautomatiseerd zodat de producten zo snel mogelijk verplaats kunnen worden.

 

Om een stelling aan te schaffen is het mogelijk om bij Ferretto Group langs te gaan. Ferretto Group is een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerp, de installatie, en het onderhoud van magazijnstellingen.

 

Een stelling kopen bij Ferretto Group betekent dat u verzekerd bent van een degelijke stelling die aan al uw verwachtingen en eisen voldoet. Neem contact op met Ferretto Group om vrijblijvend informatie te verkrijgen.