Barista inhuren

je ziet ze in alle hoeken verschijnen de laatste tijd: de koffiebars! In Nederland is dit een concept dat de laatste jaren super snel groeit! De koffiebars zijn vooral op de volgende locaties gevestigd: winkelcentra, bibliotheken, snelwegen, studentencampussen en vliegvelden. In locaties waar veel mensen langskomen wordt ervan verwachte dat er nog meer koffiebarretjes komen de komende jaren. Dit komt ook grotendeels doordat coffee on the go steeds populairder wordt. Men haalt onderweg naar het werk of wat anders snel even een koffie. Vooral in de provincies Groningen, Noord-Holland en Utrecht zijn er veel koffiebarretjes te vinden. In Amsterdam zijn er zelfs 99 koffiebarretjes te vinden, hiermee staat Amsterdam op plekje 1 wat betreft de meeste koffiebarretjes. Verder staat er op plek 2 Rotterdam en op plek drie Utrecht. Den Haag was daarna de stad met de meeste koffiebarretjes en daarna Groningen. Per 100.000 inwoners zijn er op dit moment 2,1 koffiebarretjes te vinden!

Barista inhuren bij Barista Company
Een barista inhuren kan bij Barista Company! De kwaliteit van de koffie is natuurlijk het belangrijkst en wie kan dat beter doen dan een barista die hiervoor opgeleid is? De barista leert hoe zij of hij het beste koffie kan maken en daarnaast is er kennis aanwezig over hoe de koffiebonen gebrand zijn en waar ze vandaan komen. Op deze manier kan zij of hij de klant het beste tot dienst zijn. De koffiebar is verder ook altijd leuk opgemaakt zodat mensen er lang blijven zitten. Online zichtbaarheid is daarnaast ook belangrijk, omdat jongeren vaak online zitten en hierop koffiebarretjes opzoeken. Koffie to go wordt zoals eerder gezegd ook steeds populairder. Verder worden de speciale koffies steeds populairder en hierbij ook de ijskoffies. Er is tegenwoordig bijna overal goede koffie te verkrijgen en dit is dan ook belangrijk in een restaurant of een koffiebar. Mensen willen graag goede koffie en raken hier dan ook gewend aan. Een barista inhuren is nog nooit zo belangrijk geweest!