Bedrijfsauto beletteren

Het is niet meer weg te denken dat een bedrijfsauto niet meer voorzien is van de bedrijfsnaam en het bedrijfslogo. Dit zou anders ook erg zonde zijn want de bedrijfsauto is als het ware een rijdend visitekaartje voor het bedrijf. Wanneer hier het logo en de naam van het bedrijf op vermeld staan, is dit een bijna gratis manier van het maken van reclame. Daarom laten de meeste bedrijven deze kans ook zeker niet onbenut. Het valt tegenwoordig zelfs op wanneer een bedrijfsauto niet voorzien is van stikkers.

Wat levert autobelettering op

Met de juiste autobelettering heb je een perfect marketingcommunicatie middel in handen. Daarnaast gaat dit middel ook nog eens jaren mee. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat er per jaar bijna 2 miljoen contactomenten zijn met uw bedrijfsauto. Dit zijn heus niet allemaal bewust waargenomen contactmomenten, maar wanneer mensen het vaker voorbij zien komen, slaan ze het wel op. Daarnaast hoef je voor deze contactmomenten maar één keer kosten te maken. De kosten zijn echter wel heel divers. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor alleen je logo en je naam, en dan is het ook echt niet duur. Maar je kunt er ook voor kiezen om heel je bus te pimpen. Met behulp van autobelettering heeft je bedrijfswagen ineens een dubbele functie. Naast dat hij je vervoert naar de plek waar je moet zijn, is het ook nog eens een perfect reclamemiddel.

Je bedrijfsauto beletteren

Maar waar laat je je auto beletteren? Dit kan op heel veel plaatsen. Daarnaast wordt de autobelettering altijd vakkundig en op maat geplaatst. Maar ook wanneer je een heel wagenpark wilt besletteren zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je in Tilburg je bedrijfsauto of je bedrijfsauto’s laten beletteren bij Autobelettering Tilburg, maar dit is echt niet de enige aanbieder van autobelettering.