Goede website laten maken

U wilt een goede website, waar moet een goede website aan voldoen?

Allereerst is het natuurlijk de vraag; waarom wilt u een website laten maken. Wat is de voornaamste reden voor het opstarten van een eigen website? Heeft u een eigen bedrijf of wilt u juist een webshop starten op het internet? Dit is essentieel voor het maken van een goede website omdat op deze manier kan worden ingespeeld op de behoefte van de klant. U wilt natuurlijk een mooie  website laten maken en daar veel bezoekers op krijgen.

Daarom is de volgende vraag: wat komen de bezoekers op uw site doen? Het is wederom essentieel om te weten te komen wie uw klanten zijn en bovenal wat ze komen doen op uw site. U wilt zoveel mogelijk bezoekers van een bepaalde doelgroep, uw doelgroep uw site laten bezoeken. Daarom is het ook belangrijk om hiervoor een online marketing plan op te stellen.

Voor het starten van een website is het ook belangrijk om een idee te schetsen van wat u precies wilt realiseren. Webdesigners kunnen wel alles voor u maken maar vaak heeft u toch zelf een bepaald idee in uw hoofd. Maak hier een overzichtelijke schets van of schrijf het beknopt en duidelijk uit. Ook het maken van eigen teksten voor uw website is verstandig. Dit bespaart tijd voor de webdesigner en dus ook geld, tevens kunt u zelf bepalen wat voor content er op uw site komt.

 

SEO en SEA zijn veelvoorkomende termen in de web wereld. SEO betekent letterlijk Search Engine Optimalisation of in het Nederland Zoek Machine Optimalisatie. Met SEO wilt u de geschreven content op uw website zo netjes en zo goed mogelijk weergeven. Op deze manier kunnen uw potentiële klanten/bezoekers uw website vinden. Het is namelijk voor Google fijn als u zich aan de regels van de SEO houd, op die manier is het zoeken op het wereld wijde web wat aangenamer.

SEA betekent Search Engine Advertising of in het Nederland Zoekmachine Adverteren. Bij SEA moet u denken aan advertenties bij Google op een zoekwoord waar uw potentiële klanten op zoeken. Hierbij wordt er aan Google een klein bedrag per click betaald. Dit kan bijvoorbeeld 0,80 eurocent zijn, dit klinkt misschien al veel. Maar de clicks zijn wel allemaal potentiële leads en unieke bezoekers.